Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Puri Bagus Lovina

Opplev luksus ved kysten av Lovina på Puri Bagus Lovina Resort, og gled deg til flotte rom, forfriskende spabehandlinger og kulinariske opplevelser ved havet.

Puri Bagus Lovina

Bali
Velkommen til Puri Bagus Lovina Resort, en ekte perle på den rolige kysten av Lovina. Feriestedet ligger rett ved stranden og er omgitt av Balis fantastiske natur.
 
Her bor du i et fint  dobbeltrom eller tomannsrom med bekvemmeligheter som minibar, TV, Wi-Fi, klimaanlegg og eget bad med badekåpe, hårføner og tøfler. Fra den private terrassen kan du nyte fantastisk utsikt over den vakre hagen.
 
Puri Bagus Lovina Resort har en rekke aktiviteter, blant annet et fantastisk basseng og et spa- og velværesenter som tilbyr forfriskende behandlinger. Du kan også utforske Lovinas undervannsliv med feriestedets dykkesenter eller bli med på guidede turer for å oppdage området rundt.
 
Restauranten byr på en kulinarisk reise med autentiske balinesiske retter og internasjonale spesialiteter. Nyt måltidene med utsikt over havet eller i en romantisk hage.
 
Enten du drømmer om å slappe av ved stranden, dykke i det krystallklare vannet eller bare vil fordype deg i den lokale kulturen, venter uforglemmelige øyeblikk på Puri Bagus Lovina Resort.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer