Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Puri Santrian

Bo rett ved den vakre sandstranden i Sanur på Puri Santrian. Flere bassenger, Beach Club Restaurant, spa og mye mer. Få et godt tilbud her.

Puri Santrian

Bali
Puri Santrian er et lekkert og populært 4-stjerners resort, som ligger rett ved den vakre sandstranden i den sørlige del av det sjarmerende Sanur.
 
Stranden i Sanur er lang med fint sand og relativt rolig vann, fordi stranden ligger beskyttet av et koralrev. Her er det altså god mulighet for å bade for både barn og voksne.
 
I byen finns dessuten en haug av restauranter og butikker og langs stranden er det en koselig strandpromenade, der det er mulig å gå eller sykle en tur og nyte utsigten utover det vannet.
 
På Puri Santrian finner du alle de fasiliteter, som du trenger på en badeferie på Bali, kombinert med en sjarmerende, balinesisk atmosfære og enestående service.
 
Resortet er beliggende i en frodig hage med flere bassenger, blant annet også børnebasseng, liggestoler og parasoller og gratis badehåndklær til å bruke ved bassenget.
 
På hotellets Beach Club Restaurant serveres en overdådig frokostbuffet med utsikt over det vakre Indiske Oceanet og til lunsj og middag er det mulig å bestille lekre lokale og internasjonale retter. Du kan også nyte utsikten med et glass vin, en kopp kaffe eller en forfriskende cocktail.
 
Aktivitetsmulighetene på Puri Santrian er mange. Du kan for eksempel forsøke deg med windsurfing, dykking, snorkling og yoga eller leie en kajakk eller en sykkel og dra på oppdagelse i området omkring hotellet. Noen av aktivitetene koster et lite beløp. Vil du skjemme bort deg selv, kan du besøke hotellets lekre spaavdeling, der du har mulighet for å kjøpe ulike avslappende spabehandlinger.
 
Rommene på Puri Santrian er moderne og pent innrettet med balkong eller terrasse og baderom med badekar eller dusj. På alle rommene er det også aircondition, wi-fi, safebox, TV, hårføner, minibar (mot betaling), vannkoker og mulighet for å lage kaffe og te. Det er mulig å bestille sammenhengende rom for familier.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer