Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Taksu Sanur Hotel

Nyt den utsøkte komforten i de moderne rommene, ta en forfriskende dukkert i bassengområdet og nyt autentisk balinesisk mat. Opplev en uforglemmelig ferie på Balis vakre Sanur-strand.

Taksu Sanur Hotel

Bali

Velkommen til Taksu Sanur Hotel - et unikt hotell som ligger i hjertet av Sanur, i gangavstand fra den fantastiske Sanur-stranden.

Her kan du ta en forfriskende dukkert i det innbydende bassengområdet eller skjemme deg bort med deilige spabehandlinger. Det vennlige personalet står klare til å imøtekomme dine behov og sørge for at du får et komfortabelt og behagelig opphold på Taksu Sanur Hotel.

Du bor i romslige og moderne rom med dobbeltseng og moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, TV, minibar og safe.

Når sulten melder seg, inviterer restauranten og baren deg med på en kulinarisk reise. De dyktige kokkene serverer autentiske balinesiske retter og internasjonale herligheter med utsikt over den fortryllende naturen rundt deg.

Enten du planlegger en romantisk ferie eller en minneverdig familieferie, garanterer Taksu Sanur Hotel at hvert øyeblikk av oppholdet blir uforglemmelig.

For familier er det mulig å bestille et familierom med en dobbeltseng og to enkeltsenger.