Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

The Lovina Bali

The Lovina Bali er et flott hotell med basseng rett ved stranden i Lovina. Se bilder av hotellet og få et uforpliktende tilbud her.

The Lovina Bali

Bali
The Lovina Bali er et lekkert, 4-stjerners hotell, som ligger rett ved den vakre, svarte sandstranden og med en fantastisk utsikt over Balihavet. Her får du den perfekte kombinasjon av luksuriøse fasiliteter og avslappet, balinesisk sjarme.
 
Hjertet av resortet er uten tvil den 200 meter lange sandstranden og det koselige bassengområdet med behagelige solsenger og parasoller - med en fantastisk utsikt over havet.
 
Her kan du nyte solen, ta en svømmetur eller lese en god bok i skyggen, omgitt av frangipani-trær og tropiske planter.
 
Hvis du vil ha opp pulsen, kan du gjøre dette i treningsrommet og trenger du til å bli skjemt bort, kan du nyte en avslappende massasje i Body Tonic Spa, som byr på et stort utvalg av behandlinger i naturlige og autentiske omgivelser – det perfekte sted å nyte roen og koble helt av etter en opplevelsesrik dag.
 
Hotellet tilbyr dessuten barneklubb, roomservice og butler-service (noen av disse mot betaling).
 
Når du blir sulten, har The Lovina Bali noe for enhver smak – fra lekre pizzaer, ferskfanget fisk og internasjonale retter med et streif av Bali til candlelight dinner på stranden med mat fra den overdådige strandbuffeten.
 
Dessuten har du mulighet for å velge mellom et stort utvalg av forfriskende cocktails og vin i hotellets Beach Bar, der du også kan nyte den koselige stemningen og den legendariske solnedgangen over Balihavet.
 
Under oppholdet på The Lovina Bali bor du i et romslig rom med terrasse eller balkong og utsikt over frodige rismarker og vakre fjell.
 
Alle rommene er pent og moderne innrettet med eget baderom, behagelige senger, oppholdsområde, safebox, minibar, mulighet for å lage kaffe og te, hårføner, TV og dvd-afspiller.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer