>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Zebras løper i elva

Lake Nakuru Sopa Lodge

Lake Nakuru Sopa Lodge ligger på en åsside i Lake Nakuru National Park, på den vestlige siden av Great Rift Valley. Det gir en helt fantastisk utsikt til fjellene og den frodige natur, uansett hvilken vei du ser fra lodgen. Dessuten er det utsikt til Lake Nakuru, der spesielt mange fuglearter har hjemme. Stedet er derfor et sant paradis for deg, som elsker å kikke på fugler.

Kjøreturen hit fra Nairobi tar ca. to-tre timer.

I restauranten får du servert lekker mat, som kan nytes på en av de store overdekket terrassene og hvis du skal slappe av etter en lang dag med safari, kan du nyte en drink i enten baren eller loungeområdet.

Lodgen har et veldig arkitektonisk utseende, som kombinerer den tradisjonelle, afrikanske stilen med moderne detaljer. Foruten en lekker infinity pool med storslått utsikt er det på lodgen også en souvenirbutikk og mulighet for å låne kortstokk og brettspill. Det er wifi i alle fellesområdene.

Det er 60 rom på lodgen og de har alle deilige, store senger og egen balkong/terrasse. Det er eget bad/toalett med hårføner, minibar og TV på alle rommene.

Dobbeltrom m. helpensjon, fra
600 Kr.
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.

Vær og klima