Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av buffalo løper over veien

Hoteller i Tanzania

Serengeti Sopa Lodge ligger i den sørvestlige delen av Serengeti Nasjonalpark, som er hjem for mange ville dyr. Fra lodgen har du en fantastisk utsikt over savannen og hvis du er her i perioden med den Store Migrasjon, kan du være heldig å få være vitne til et av verdens flotteste og mest fantastiske syn, når millioner av gnuer, sebraer og antiloper vandrer over grensen mellom Tanzania og Kenya.

På lodgen er det en fantastisk restaurant, der du får servert dagens måltider, og en bar og lounge, der du skikkelig kan slappe av. Hvis du trenger til å bli kjølt ned, kan du ta en svømmetur i bassenget. Det er en liten souvenirbutikk på lodgen og i alle fellesområder er det wifi. Det er også mulighet for å låne noen brettspill, hvis du skal ha litt underholdning.

Langt de fleste lodges i Øst-Afrika har tradisjonelle afrikanske stråtak, men ikke denne lodgen. Den har til gjengjeld et flatt tak, så du kan sitte på takterrassen og nyte en drink i solnedgangen.

Lodgen har 73 rom, som alle har to store senger, eget baderom med hårføner, minibar, myggnett og egen altan/terrasse. Denne lodgen egner seg til rullestolsbrukere.

Les mer
Serengeti Serena Safari Lodge er en unik perle som ligger ved Grumeti-elven i hjertet av Serengeti i noen av de vakreste omgivelsene i Tanzania. Bygget i tradisjonell afrikansk stil, har hytta en fantastisk panoramautsikt over Serengetis endeløse sletter, hvor løver og geparder jakter byttet sitt, mens store flokker med gnuer streifer rundt på savannen på jakt etter friske beitemarker.
 
Se frem til å nyte de idylliske omgivelsene og stillheten på Serengeti Serena Safari Lodge, ta en dukkert i det deilige evighetsbassenget eller unn deg en avslappende massasje.
 
Logens koselige og autentiske restaurant serverer smakfulle retter morgen, middag og kveld med et spennende utvalg av kjøtt, fjærkre, fisk og vegetarretter – alt tilberedt med ferske råvarer som i størst mulig grad kommer fra de små samfunnene som omgir reservatet. Det finnes også en liten suvenirbutikk og en koselig bar hvor du kan nyte en cocktail etter middagen.
 
På Serengeti Serena Safari Lodge bor du i sjarmerende, tradisjonelle steinhytter med stråtak, som er designet for å gli vakkert inn i de naturlige omgivelsene. Alle hyttene er innredet i varme jordfarger med romslige soverom, fine bad og en flott, privat balkong hvor du kan nyte utsikten over de vakre omgivelsene.
 
Alle rommene har også skrivebord og stol, safe, wi-fi, bordvifte, gratis flaskevann, kaffe- og tekoker, gratis toalettartikler og badekåpe og tøfler. 
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer

Enyati Lodge i Tanzania er en unik safarilodge som kombinerer alt du trenger for en uforglemmelig safariopplevelse. Lodgen har en strategisk beliggenhet bare noen minutter fra Karatu by og en totimers kjøretur fra Arusha, og ligger i nærheten av Ngorongoro-krateret.

Du bor i et av de 26 unike rommene, som er innredet med afrikansk-inspirerte temaer. Rommene har eget bad, TV med satellittkanaler, klesskap og egen balkong. Alle rommene har gulv-til-tak-vinduer med fantastisk utsikt over den tropiske hagen og det omkringliggende landskapet. Lodgeområdet er bevoktet døgnet rundt.

Når sulten melder seg, kan du gå til hotellets restaurant, som har en åpen balkong og tilbyr et utvalg av tanzanianske, tradisjonelle og internasjonale retter. Baren har også en balkong hvor du kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drinker, vin og brennevin. Her får du en uforglemmelig matopplevelse med førsteklasses service og mat tilberedt med stor lidenskap. 

Enyati Lodge byr på et stort antall innfødte trær og mer enn 100 fuglearter som du kan observere i lodgens frodige hage, som er den perfekte rammen for å lese en bok, ta en lur eller bare slappe av. Hotellet har også et basseng hvor du kan ta en forfriskende dukkert.

Les mer

Thorn Tree Camp ligger i Seronera-området i hjertet av Serengeti Nasjonalpark. Her får du tradisjonell afrikansk stemning og tanzaniansk gjestfrihet blandet med fantastisk natur og utsikt over Seronera Valley. Her bor du midt i safariland og de ville dyrene bor og lever rett i nærheten.

Lodgen har en restaurant, som ligger i et separat telt. Her du får servert lekker mat, som er kjent for å være eksepsjonelt godt. I baren kan du få servert en god drink eller en kald øl og i loungen kan du slappe av med en god bok. I alle fellesområdene er det gratis wifi.

Det er bålplass på lodgens område, så du kan sitte ved bålet på kvelden og nyte den vakre, afrikanske stjernehimmelen.

Det er 15 rom på lodgen og de ligger i separate luksustelt og har eget baderom med dusj. Det er elektrisitet og rennende vann i teltene. Hvert rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, myggnett, skrivebord og flasker med drikkevann.

Les mer

Salinero Kilimanjaro Hotel er et lite, sjarmerende hotell ved foten av Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro - og bare tre kilometer fra byen Moshi.

På hotellet er det et basseng, som du selvsagt fritt kan benytte, hvis du har lyst til en svømmetur etter en lang dag på safari. I bassengområdet er det også liggestoler, der du kan ligge og nyte den afrikanske solen. Hvis du trenger til å slappe av, kan du gå en tur i den vakre hagen, som ligger på hotellets område eller du kan bli bortskjemt med en gang massasje eller pedikyre i spaavdelingen.

Restauranten på hotellet serverer lekre, afrikanske og internasjonale retter med råvarer fra hotellets egen kjøkkenhage.

Alle rommene på hotellet er romslige og har eget baderom med hårføner. Det er også aircondition, kjøleskap, wifi, TV og kaffe-/tefasiliteter.

Les mer

Hippo Trails Camp ligger på åssiden av Banagi Hills, midt i den verdensberømte Serengeti Nasjonalpark, og er derfor en ideell base for safari. Fra lodgen er det en vakker utsikt ned til elven og de ville dyrene, som bor og lever i området, og som du både kan høre og se fra lodgen.

Lodgens fellesområde består av en restaurant, der du får servert lekker mat, en lounge og en bar. Her kan du skikkelig slappe av med en god drink eller en kald øl i hånden og hvis du trenger til en kopp kaffe eller te, er det mulighet for å lage dette. I fellesområdet er det gratis wifi og på kvelden kan du sitte utenfor omkring bålet og nyte den flotte, afrikanske stjernehimmelen. Det er begrenset mengde av rent vann i området og det er derfor viktig at du sparer på ressursene og for eksempel ikke vasker klær under oppholdet på Hippo Trails Camp.

Rommene på Hippo Trails Camp er innrettet i luksustelt med fast bund og det er både elektrisitet og rennende vann. Rommene har alle dobbeltseng eller to enkeltsenger, myggnett, skrivebord, drikkevann på flaske og selvsagt eget bad/toalett med dusj. Det er også en liten veranda/terrasse ved hvert telt, så du kan sitte ute og nyte den vakre afrikanske naturen og de lydene, som omgir deg.

Les mer
Tanzania Bush Camp Central Serengeti er en koselig og luksuriøs telt-camp, som ligger i hjertet av Serengeti Nasjonalpark, omgitt av noe av det mest fantastiske dyreliv i hele Tanzania. Her får du en autentisk opplevelse kombinert med moderne fasiliteter som wi-fi, tv og safebox.
 
Campen består av 12 luksuriøse safaritelt og et stort fellestelt med plass til å spise og slappe av. Alle teltene er innrettet med riktige senger, myggnett og eget baderom med toalett, gratis toalettartikler og dusj med varmt vann. Til teltene er det også et koselig uteområde med sittemøbler, der du kan slappe av og nyte utsikten til de vakre omgivelsene.
Les mer
Du kan glede deg til en opplevelse for livet på Farm og Dreams Lodge - en veldig flott og sjarmerende lodge, som ligger i hjertet av turistbyen Karatu.
 
Farm of Dreams Lodge består av 48 sjarmerende hytter med stråtak, som ligger spredd ut i en vidunderlig, grønn hage med palmetrær og andre tropiske planter. Alle hyttene har behagelige dobbelt- eller enkeltsenger med mykt sengetøy, myggnett og loftsvifte, baderom med toalett og dusj. Det er også privat terrasse med safaristoler og bord, der du kan nyte utsikten til den vakre hagen.
 
Dersom du reiser med barn, er det mulig å be om en av lodgens otte rom med forbindelsesdør.
 
På Farm of Dreams Lodge finner du dessuten et lekkert bassengområde med basseng og liggestoler, der du kan slappe av eller ta en svømmetur etter en opplevelsesrik dag.
 
Restauranten på lodgen serverer velsmakende retter fra både buffet og a la carte-meny, mens loungebaren med sin autentiske stemning er er nydelig sted å nyte en drink eller en kald øl før eller etter middagen.
Les mer

Kibo Palace Hotel har en ideell plassering i Arusha, mellom noen av de mest fantastiske safariparkene i Tanzania og Mount Kilimanjaro. Hotellet er oppkalt etter det høyeste punktet på Kilimanjaro.

På hotellet er det et lekkert bassengområde der du kan slappe av og ta en svømmetur, eller du kan nyte en deilig juice fra poolbaren. I restauranten, som har utsikt over bassenget og den frodige hagen, kan du velge mellom et stort utvalg av lokale og internasjonale retter, og loungebaren er det perfekte stedet å nyte et glass vin eller en drink etter middagen. På Kibo Palace Hotel er det også fitnessrom, badstue og dampbad og mulighet for å bli skjemt bort med en avslappende massasje.

Alle rommene på Kibo Palace Hotel er koselige og pent innrettet med alle fasiliteter som du kan få bruk for. Det er blant annet eget baderom med dusj, aircondition, tv, wi-fi, elektronisk safeboks og mulighet for roomservice og minibar.

Les mer

Bougainvillea Safari Lodge ligger halvveis mellom Lake Manyara og Ngorongoro-krateret, ikke langt fra byen Karatu.

Her finner du ekte afrikansk stemning med tanzaniansk service og gjestfrihet.

Etter en lang dag på safari kan du ta en svømmetur i bassenget eller skjemme bort deg selv med en gang massasje. For de yngste gjester er det barnebasseng.

Lodgen har en flott restaurant, der du får servert lekker mat til alle dagens måltider. Frokosten og lunsjen består av en lekker buffet, der det er mulig å smake både internasjonale retter og lokale spesialiteter. Middagen er en fem-retters meny, som er sammensatt av den erfarne kokken på stedet.

I baren kan du få en lekker drink eller cocktail, som du eventuelt kan nyte i loungen og hvis du ønsker, kan du gå en tur i den vakre tropiske hagen på området. På lodgen er det også en liten souvenirbutikk, som du kan besøke og i alle fellesområdene er det gratis wifi.

Det er 32 rom på lodgen, som ligger i små hytter. Noen av dem har utsikt til den vakre hagen, mens andre har utsikt til bassenget. Hvert rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, myggnett, eget bad/toalett med dusj og en lille veranda/altan.

Les mer

Serengeti Acacia Central Camp ligger midt i Serengeti Nasjonalpark, i den del av parken, som heter Seronera. Her bor du midt på den afrikanske savannen med en enestående utsikt. De ville dyrene lever og bor i området, så her kan du være heldig å både få se og høre løver, leoparder og geparder.

På lodgen bor du i luksustelt med fast bund, så du skikkelig kan oppleve den afrikanske naturen og de mange lydene, som er her. Hvert telt har eget bad/toalett og rennende vann, så selv om du bor i telt, er det ikke under primitive forhold.

Hvis du trenger til litt avslapping etter en lang dag med safari, kan du få en god massasje, du kan slappe av med en god bok i loungen eller nyte en drink eller en kald øl i baren. Spiseområdet ligger i et separat telt.

Les mer
Marera Valley Lodge er en herlig, familievennlig lodge som ligger i idylliske omgivelser i utkanten av Karatu, mellom Lake Manyara og Ngorongoro-krateret.

Lodgen har et stort, deilig svømmebasseng, en liten suvenirbutikk og en spaavdeling der du kan unne deg en avslappende massasje.

Lodgen har også en koselig bar og en vakker restaurant som serverer smakfulle retter tilberedt av lokale råvarer.

Lodgen har 18 store hytter der de romslige rommene ligger. Alle rommene har eget bad, peis og myggnett, samt en liten terrasse hvor du kan nyte den vakre utsikten med en drink i hånden. For familier er det mulig å bestille et familierom med fire senger.
Les mer

Serengeti Osupuko Tented Camp ligger midt i Serengeti, på de frodige åssider av Rongai Hills. Herfra er det utsikt ut over Seronera Valley, der mange av Afrikas store kattedyr bor. Dessuten kan du i dette området være heldig å se giraffer, sebraer, villsvin, aper og gaseller.

Lodgen har basseng, som du selvsagt fritt kan benytte og det er også både spaavdeling og fitnessrom. I fellesområdet er det TV og det er wifi i alle fellesarealer. Men vær oppmerksom på at kvaliteten og hastigheten av dette kan være veldig varierende.

Det er 12 luksustelt, som utgjør rommene på lodgen. Selv om det er telt, er det både eget bad/toalett og rennende vann. I hvert telt er det store deilige senger, myggnett, hårføner, lite sitteområde og egen veranda/terrasse, der du kan sitte og nyte utsikten og de vakre omgivelsene.

Les mer