>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av buffalo løper over veien

Serengeti Serena Safari Lodge

Serengeti Serena Safari Lodge er en unik perle som ligger ved Grumeti-elven i hjertet av Serengeti i noen av de vakreste omgivelsene i Tanzania. Bygget i tradisjonell afrikansk stil, har hytta en fantastisk panoramautsikt over Serengetis endeløse sletter, hvor løver og geparder jakter byttet sitt, mens store flokker med gnuer streifer rundt på savannen på jakt etter friske beitemarker.

Se frem til å nyte de idylliske omgivelsene og stillheten på Serengeti Serena Safari Lodge, ta en dukkert i det deilige evighetsbassenget eller unn deg en avslappende massasje.

Logens koselige og autentiske restaurant serverer smakfulle retter morgen, middag og kveld med et spennende utvalg av kjøtt, fjærkre, fisk og vegetarretter – alt tilberedt med ferske råvarer som i størst mulig grad kommer fra de små samfunnene som omgir reservatet.

Det finnes også en liten suvenirbutikk og en koselig bar hvor du kan nyte en cocktail etter middagen.

På Serengeti Serena Safari Lodge bor du i sjarmerende, tradisjonelle steinhytter med stråtak, som er designet for å gli vakkert inn i de naturlige omgivelsene. Alle hyttene er innredet i varme jordfarger med romslige soverom, fine bad og en flott, privat balkong hvor du kan nyte utsikten over de vakre omgivelsene.

Alle rommene har også skrivebord og stol, safe, wi-fi, bordvifte, gratis flaskevann, kaffe- og tekoker, gratis toalettartikler og badekåpe og tøfler.