Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Flok af flamingoer set tæt på

Reiser til Tanzania med barn 05.02.2019

Er du i tvil om du kan reise til Tanzania med barn? Tanzania byr på spennende, familievennlige reiser med opplevelsesrik safari i landets verdenskjente nasjonalparker og fantastisk badeferie på eksotiske Zanzibar. Å reise til Tanzania med barn er kort sagt en fantastisk idé!

Tanzania har masse å by på for hele familien. De fleste barn vil elske å oppleve alle de ikoniske dyene, som de kjenner fra bøker og film. Disney-filmen ”Løvenes Konge” er inspirert av Serengeti Nasjonalpark, som er en av de mest kjente nasjonalparker i Tanzania – og tilmed i hele Afrika. Mens dere beveger dere bortover de endeløse sletter i firhjulstrukket landcruisere med paraplytak og fritt utsyn til de fasinerende omgivelser, kan barna lete etter Simba, Timon og Pumba og alle de andre afrikanske dyrene.

Dyrelivet i de vakre nasjonalparker er i absolutt verdensklasse, så hvis du reiser til Tanzania med barn, er dere sikre på å få fantastiske natur- og dyreopplevelser, som dere sammen kan minnes i mange år fremover. Dere har blant annet gode muligheter for å oppleve ”The Big Five” – dvs. løver, leoparder, neshorn, elefanter og bøfler – og en lang rekke andre dyr, blant annet flodhester, krokodiller, giraffer, bavianer, hyener og hundrevis av fuglearter.

Tanzania er også hjemsted for det største vidunder innenfor dyreverdenen – The Great Migration, der millioner av gnuer, sebraer og gaseller vandrer mellom Serengeti i Tanzania og Masai Mara i Kenya i sin søken etter fersk gress. De enorme flokkene av dyr er en opplevelse for livet for både barn og voksne.

La gjerne barna ha med egen kikkert og kamera, så de selv kan ta noen uforglemmelige bilder av dyrene og se de dyrene, som er litt lenger vekk fra bilen. Dette gir god mulighet for å ta noen helt fanatiske og anderledes bilder sett i barnehøyde og de fanger kanskje noe av det som vi voksne ikke har tenkt over - det gir anledning til noen fantastiske historier, selv etter at dere er kommet hjem.

På en safari i Tanzania får du og barna uforglemmelige opplevelser sammen og mulighet for å oppleve et land og en kultur, som er helt anderledes end det dere er vant til hjemmefra – og det kan gi anledning til veldig mange tanker og spennende snakk om alt det dere har opplevd.

Les også: Reiser til Kenya med barn

Safari med badeferie

Kombinasjonen av safari og badeferie er noe, som passer veldig godt inn i de fleste familier. Her får dere mulighet for å slappe av etter en begivenhetsrik safari og la de mange opplevelser "sette seg", mens dere slenger dere ved bassenget eller i det krystallklare turkisblå havet. Vår Serengeti Big 5 Safari og Zanzibar er en av de mest populære kombinasjonsreiser blant barnefamilier.

Hvis vi enda ikke har fått deg overbevist om at man godt kan reise til Tanzania med barn, er du selvsagt velkommen til å ringe til oss på telefon 219 55 827. Alle barn er naturligvis forskjellige, men vi forteller gjerne om de mulighetene som er og hjelper veldig gjerne med å tilpasse deres safari i Tanzania, så den passer nettopp til deg og ditt/dine barn.

"Flamingotours framstår som en ryddig, seriøs og knallproff aktør i en jungel av aktører. Takk for god hjelp så langt!"

- Tom Wangerud

"Hadde en helt fantastisk tur i regi av Flamingo Tours. Utrolig profesjonelt og seriøst opplegg som gjorde denne turen til en drømmereise."

- Per Erik Mørch

"Synes dere er heldige som kan jobbe med dette produktet og gi mennesker denne opplevelse for livet. Kommer gjerne tilbake til dere for neste reise."

- Trine Eriksen

"Tusen takk til Flamingotours som lagde den perfekte ferie for oss! Opplevelser - innenfor kultur, historie og natur, fulgte som perler på en snor."

- Hege Boman Grundekjøn