>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av buffalo løper over veien

Farm of Dreams Lodge

Du kan glede deg til en opplevelse for livet på Farm og Dreams Lodge - en veldig flott og sjarmerende lodge, som ligger i hjertet av turistbyen Karatu.

 

Farm of Dreams Lodge består av 48 sjarmerende hytter med stråtak, som ligger spredd ut i en vidunderlig, grønn hage med palmetrær og andre tropiske planter. Alle hyttene har behagelige dobbelt- eller enkeltsenger med mykt sengetøy, myggnett og loftsvifte, baderom med toalett og dusj. Det er også privat terrasse med safaristoler og bord, der du kan nyte utsikten til den vakre hagen.

 

Dersom du reiser med barn, er det mulig å be om en av lodgens otte rom med forbindelsesdør.

 

På Farm of Dreams Lodge finner du dessuten et lekkert bassengområde med basseng og liggestoler, der du kan slappe av eller ta en svømmetur etter en opplevelsesrik dag. Restauranten på lodgen serverer velsmakende retter fra både buffet og a la carte-meny, mens loungebaren med sin autentiske stemning er er nydelig sted å nyte en drink eller en kald øl før eller etter middagen.