>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Venue Hotel Nha Trang

Med Venue Hotel som base er du garantert en fantastisk badeferie i sjarmerende Nha Trang. Hotellet er moderne med en smakfull innretting og en perfekt beliggenhet bare 50 meter fra den vakre stranda. Rett rundt hjørnet finner du byens sentrum med et stort utvalg av restauranter, caféer, barer og butikker.

Selvom stranden er helt fantastisk, bør du ikke gå glipp av det lekre utendørsbassenget på hotellets takterrasse. Her kan du nyte den flotte utsikten utover Sør-Kinahavet, mens du sipper til en cocktail fra baren.

Restauranten på 17. etasje har også en fantatisk utsikt. Her serveres frokosten og senere på dagen kan du bestille spennende retter fra en meny med elementer fra både det asiatiske og det vestlige kjøkkenet.

På rommet har du privat baderom, garderobe, wifi, safebox, minibar, hårføner, vannkoker, kaffe og te, skrivebord og slåbrokk.

Ekstra netter m. frokost
220 Kr.
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.