Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Sandies Baobab Beach Zanzibar (Nordkysten)

Sandies Baobab Zanzibar er en uforglemmelig oase på kysten av Zanzibar. Her får du direkte tilgang til stranden, luksuriøse fasiliteter og kulinariske opplevelser i bassengbaren. Et perfekt utgangspunkt for en avslappende tropisk ferie.

Sandies Baobab Beach Zanzibar (Nordkysten)

Zanzibar

Charming Sandies Baobab Beach Zanzibar ligger i Nungwi på nordkysten av Zanzibar. Ferieanlegget har direkte tilgang til den private stranden fra restauranten, bassenget og bassengbaren, som alle vender ut mot det vakre, turkise vannet og gir en perfekt utsikt.

Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter som du kan benytte deg av på strandferien. Du kan for eksempel ta en dukkert i bassenget eller nyte en drink i hotellets bassengbar. 

Hvis du vil oppleve mer av Zanzibar, kan du ta en utflukt til hovedstaden Stone Town, der du kan utforske de trange gatene, se arkitekturen og smake på lokale delikatesser. Du kan også melde deg på en Spice Tour, der du blir vist rundt på en plantasje og lærer hvordan krydder og frukt vokser i det tropiske klimaet og hvordan de brukes i medisin, kosmetikk og mat. 

Hvis du er mer til vannaktiviteter, kan du ta en snorkel- eller dykketur til Mnemba Marine Park, der du kan se massevis av fargerike fisker i det klare vannet. Hvis det ikke er nok for deg, kan du også velge å dra på storviltfiske. Her seiler du rundt på havet og fanger stor fisk. 

På hotellet bor du i et rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og fasiliteter som klimaanlegg, safe og eget bad.

Når sulten melder seg, kan du besøke hotellets restaurant, som serverer deilig frokost, lunsj og middag. I tillegg er en afrikansk middag inkludert hver uke. Hvis du trenger en matbit i løpet av dagen, kan du nyte et utvalg av snacks og drikke i hotellets bassengbar.

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanianske shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer