Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av flamingoer sett i nærheten

Reiser til Kenya med barn

05.02.2019

Drømmer du om å reise til Kenya med barna, men er du i tvil om det er en god idé?

Det er en fantastisk idé! Kenya har lenge levert sikre og spenndende, familievennlige safarireiser til de verdenskjente viltreservater og fantastiske badeferier ved det vakre Indiske Ocean.

Få en uforglemmelig reise til Kenya med barna og følg i sporene på de store kattedyr, majestetiske elefanter og alle de andre ikoniske dyr, som barna kjenner fra bøker og film. Opplev bl.a. ”The Big Five”, som omfatter løven, leoparden, bøffelen, neshornet og elefanten og en lang rekke andre ville, afrikanske dyr.

I juli-oktober er Masai Mara, en av de mest berømte nasjonalparker i Kenya, dessuten hjemsted for det absolutt største vidunder innenfor dyreverdenen – den store migrasjon, der millioner av gnuer, sebraer og gaseller krysser Mara-elven i jakten på fersk gress og vann.

Når du reiser til Kenya med barn, får barna - utover alle naturopplevelsene - mulighet for å oppleve et land og en kultur, som er helt anderledes enn det de er vant til hjemmefra. Det pleier å gi anledning til refleksjoner og veldig mange gode timer med snakk om ulike kulturer.

Med dyrerike viltreservater, kritthvite sandstrender, spennende Masai-krigere – alt sammen helt unike opplevelser – og selvfølgelig den eksotiske, afrikanske atmosfere, er det opplagt å ta med barna dine på safari i Kenya.

En kombinasjon av safari og badeferie er noe, som passer veldig godt inn hos de fleste familier. Her får dere mulighet for å kunne slappe av på et av de mange hoteller og la de mange nye inntrykk fra opplevelsene synke inn, mens dere nyter det eksotiske klima enten ved bassenget eller ved det azurblå vannet i sjøen. Vi kan varmt anbefale vår Flamingo safari med badeferie i Mombasa eller en av våre safarireiser med badeferie på skjønne Zanzibar.  

Hos Flamingo Tours vet vi selvsagt at alle barn og familier naturligvis er forskjellige, så ring oss gjerne på tlf. 219 55 827 og hør om mulighetene for å reise til Kenya med barn. Så hjelper vi gjerne med å finne den helt perfekte reise til deg og dine barn.

Les mer om alle våre safarireiser til Kenya her.

Lions slapper av i treets skygge
Hjort beite på Lake Naivasha
Hippo slappar av i Naivasha
Farger agama i Masai Mara
løver leker i gresset
Giraffer går forbi på sletten
Relatert reise