Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Snorkling og skilpaddeøya med glassbunnsbåt

Oppdag en verden under havoverflaten i Tanjung Benoa med dette spennende undervannseventyret. Ta en båt med glassbunn, besøk Turtle Island og nyt snorkling i det klare vannet. En uforglemmelig reise venter på deg!

Snorkling og skilpaddeøya med glassbunnsbåt

Bali

Du går om bord i en båt med glassbunn ved bredden av Tanjung Benoa Beach. Glassbunnsbåten seiler ut på havet, og du kan se ned til 300-500 meter fra land. Den erfarne båtsjåføren er din guide mens du beundrer det vakre undervannslandskapet gjennom båtens glassbunn. Du vil bli forbløffet over synet av fargerike fisker og frodige sjøplanter. Husk å ta med litt brød, slik at du kan mate fiskene mens du seiler.

Turen går videre til Turtle Island, en kort båttur på 15 minutter. Når du ankommer Tanjung Benoas skilpaddeøy, inviterer guiden deg til å se de majestetiske grønne skilpaddene. Her får du også muligheten til å lære om stell og bevaring av skilpadder, fra de nyklekkede ungene til de eldre skilpaddene som har levd i flere tiår. 

Til slutt tar du en tradisjonell trebåt til snorkleområdet. Her kan du nyte skjønnheten ved korallrevene og det livlige havmiljøet, der du kan observere fargerike fisker og et vell av marine planter. Takket være det rolige og klare vannet i Tanjung Benoa er dette det ideelle stedet for nybegynnere å utforske undervannsskjønnheten ved snorkling.

Alt nødvendig snorkelutstyr er inkludert, slik at du kan nyte denne uforglemmelige opplevelsen i ditt eget tempo.

Priser

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer