Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Adi Assri Beach Resort & Spa

4* strandhotell med 3 bassenger, koselige bungalows og mulighet for å snorkle direkte fra stranden. Adi Assri Beach Resort & Spa er et sant paradis!

Adi Assri Beach Resort & Spa

Bali

Adi Assri Beach Resort & Spa er et sant paradis beliggende rett ved stranden i den sjarmerende, lille fiskerbyen Pemuteran på nordkysten av Bali.

Pemuteran er fortsatt et relativt uoppdaget paradis og her finner du en herlig avslappet stemning med kun få andre turister sammenlignet med det sørlige Bali. Her er det god mulighet for å koble helt av eller dra på oppdagelse i området, der du blant annet kan oppleve West Bali Nationalpark, Lovinas ville delfiner og varme kilder eller utforske noen av de beste dykkerstedene på Bali.

På Adi Assri Beach Resort & Spa finner du ikke mindre enn tre innbydende bassenger med solsenger og håndkle-service, og ved den sorte vulkanstranden rett nedenfor hotellet kan du bade eller snorkle direkte fra stranden.

Hvis du virkelig vil skjemme bort deg selv, kan du besøke hotellets spa-avdeling, som tilbyr avslappende massasje og andre spabehandlinger.

Ved stranden med utsikt over det vakre havet finner du hotellets restaurant, som serverer et stort utvalg av velsmakende lokale og internasjonale retter og i Bima Bar kan du nyte den vakre solnedgangen med en forfriskende drink i hånden.

Foretrekker du å gå ut, ligger Adi Assri Beach Resort & Spa ideelt med kort gåavstand til Pemuterans restauranter og butikker.

På Adi Assri Beach Resort & Spa bor du i romslige standardrom i koselige bungalows, som ligger spredd ut i den frodige hagen med store palmer og fargerike blomster.

Alle rommene har privat balkong eller terrasse med utsikt over den tropiske hage og fjellene. Det er også baderom med utendørsdusj, hårtørker og gratis toalettartikler.

På rommene er det også aircondition, safebox, minibar, vannkoker med mulighet for å lage kaffe og te, vann på flaske, wi-fi og mulighet for roomservice.

Det er mulig å oppgradere til andre romtyper mot ekstra kostnad.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer