Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Adi Assri Beach Resort & Spa

4* strandhotell med 3 bassenger, koselige bungalows og mulighet for å snorkle direkte fra stranden. Adi Assri Beach Resort & Spa er et sant paradis!

Adi Assri Beach Resort & Spa

Bali
Adi Assri Beach Resort & Spa er et ekte strandparadis som ligger i den sjarmerende lille fiskerlandsbyen Pemuteran på nordkysten av Bali.
 
Pemuteran er fortsatt et relativt uoppdaget paradis, og har en herlig avslappet atmosfære med få andre turister sammenlignet med den sørlige delen av Bali. Her er det mange muligheter til å ta det rolig og utforske området, blant annet West Bali nasjonalpark, Lovinas ville delfiner og varme kilder, eller utforske noen av de beste dykkestedene på Bali.
 
På Adi Assri Beach Resort & Spa finner du tre innbydende bassenger med solsenger og håndklesservice, og på den svarte vulkanstranden rett nedenfor hotellet kan du svømme eller snorkle direkte fra stranden. Hvis du virkelig vil skjemme deg bort, kan du besøke hotellets spaavdeling, som tilbyr avslappende massasjer og andre spabehandlinger.
 
På stranden med utsikt over det vakre havet finner du hotellets restaurant som serverer et bredt utvalg av smakfulle lokale og internasjonale retter, og i Bima Bar kan du nyte den vakre solnedgangen med en forfriskende drink i hånden. Hvis du foretrekker å gå ut, har Adi Assri Beach Resort & Spa en ideell beliggenhet med kort gangavstand til Pemuterans restauranter og butikker.
 
På Adi Assri Beach Resort & Spa bor du i romslige standardrom i koselige bungalower i en frodig hage med store palmer og fargerike blomster. Alle rommene har egen balkong eller terrasse med utsikt over den tropiske hagen og fjellene samt bad med utendørs dusj, hårføner og gratis badeprodukter. Rommene har også klimaanlegg, safe, minibar, vannkoker med te- og kaffekoker, vann på flaske, Wi-Fi og romservice.
 
Det er mulig å bestille sammenhengende rom eller oppgradere til andre romtyper mot et pristillegg.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer