Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Anumana Hotel Ubud

Flott hotell sentralt i Ubud med lekkert basseng og i gåavstand til Monkey Forest. Finn din drømmereise til Bali og book oppholdet ditt her.

Anumana Hotel Ubud

Bali
Anumana Hotel er et moderne og sjarmerende 4-stjerners hotell med en fantastisk beliggenhet midt i Ubud, med restauranter og butikker rett utenfor døren og mindre end fem minutters gåtur til den hellige Monkey Forest.
 
På Anumana Hotel finner du et lekkert og innbydende bassengområde med liggestoler, der du kan slappe av og ta en svømmetur etter en dag med masse opplevelser.
 
Du kan også skjemme bort deg selv med en avslappende massasje eller en spabehandling i hotellets spa.
 
I hotellets restaurant og bar serveres det lekre, asiatiske og internasjonale retter og de har et stort utvalg av drikkevarer, blant annet kaffe og te, alkoholfri mocktails og forfriskende cocktails.
 
Under oppholdet ditt på Anumana Hotel er det dessuten mulig å leie sykler, benytte hotellets wi-fi, bruke shuttle- og vaskeservice eller delta i yoga og meditasjon (noen av disse er mot betaling).
 
Alle rommene på Anumana Hotel er pene og romslige med privat balkong eller terrasse og utsikt til det lekre bassenget.
 
Rommene er innrettet med en behagelig dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord, garderobe og baderom med dusj, hårføner, slåbrokk, tøfler og gratis toalettartikler. På rommet er det dessuten aircondition, safebox, wi-fi, TV, minibar, gratis flaskevann og mulighet for å lage kaffe og te.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer