Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Bali Palms Resort

Bali Palms Resort ligger rett ved stranden i den koselige kystbyen Candidasa i gåavstand til byens restauranter og butikker. Les mer og få et tilbud her.

Bali Palms Resort

Bali
Beliggende rett ved strandpromenaden i den koselige kystbyen Candidasa finner du Bali Palms Resort – et fint hotell med en storslått utsikt over sjøen, øyene og fjellene i bakgrunnen.
 
Hotellet ligger i utkanten av Candidasa med bare 5 minutters gåtur til byens utvalg av restauranter, barer og butikker. Her er det altså god mulighet for både å slappe av og gå på oppdagelse i den koselige byen.
 
På Bali Palms Resort finner du et stort basseng med behagelige solsenger og parasoller, der du kan nyte en avslappende fridag eller koble helt av etter en lang og opplevelsesrik dag "på farta".
 
Trenger du til bortskjemmelse, er det dessuten mulig å kjøpe en omgang balinesisk massasje, pedikyre eller andre spabehandlinger i Palms Spa.
 
Hotellets bar og restaurant ligger rett ved stranden med en fantastisk utsikt og serverer en god blanding av lokale og internasjonale retter.
 
Bali Palms Resort tilbyr dessuten vaskeservice, wi-fi, roomservice og gratis shuttlebuss til den andre enden av byen. Hotellet har dessuten eget dykkersenter og spillerom med blant annet poolbord, dart og spillemaskiner.
 
På Bali Palms Resort Candidasa bor du i et pent innrettet Superior-rom med tradisjonelle, håndlaget tremøbler og eget baderom med dusj.
 
Alle rommene på hotellet har dessuten TV, wi-fi, aircondition og vifte i loftet.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer