Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Best Western Agung Resort Ubud

Opplev luksus og komfort på Best Western Premiere Agung Resort i Ubud på Bali. Anlegget tilbyr vakre rom, førsteklasses fasiliteter, spabehandlinger og autentiske kulinariske opplevelser. Oppdag skjønnheten i Ubud og bestill drømmeferien din i dag!

Best Western Agung Resort Ubud

Bali
Best Western Premier Agung Resort Ubud er det ideelle valget for en uforglemmelig ferie på Bali, spesielt hvis du er på utkikk etter et av de beste familieresortene i Ubud. Feriestedet ligger like utenfor sentrum i fortryllende jungelomgivelser.
 
Rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg har de fasiliteter som klimaanlegg, minibar, kjøleskap, safe og Wi-Fi.
 
Etter en dag med utforsking av Ubuds sjarm kan du slappe av ved et av de to evighetsbassengene eller unne deg beroligende massasjer og spabehandlinger. Det vennlige personalet sørger for at du får en avslappende og behagelig stund.
 
Når sulten melder seg, trenger du ikke gå langt. Feriestedet har en restaurant, bar og kafé som alle ligger på stedet og serverer deilig lokal og internasjonal mat. Hvis du vil utforske Ubud sentrum, kan du benytte deg av gratis transport.
 
Området er svært populært for sykkelturer, og resortet er omgitt av vakre rismarker. Ubud er kjent som en av Balis beste jungeldestinasjoner, og attraksjoner som Ubud Monkey Forest, fotturer og rafting kan nås på få minutter.
 
Enten du reiser alene, som par eller familie, har dette feriestedet mye å by på.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer