Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Bucu Guest House

I gåavstand fra Monkey Forest, kongepalasset og en haug av spisesteder finner du det sjarmerende Bucu Guest House. Les mer om hotellet og få et tilbud her.

Bucu Guest House

Bali

Bucu Guest House er et enkelt og veldig sjarmerende hotell i tradisjonell, balinesisk stil.

Med sin beliggenhet i hjertet av Ubud med kort avstand til attraksjoner som Monkey Forest og kongepalasset og ikke minst en haug av ulike spisesteder er Bucu Guest House den perfekte base for deg, som gjerne vil gå på oppdagelse i den verdensberømte kunsterlandsbyen.

Bucu Guest House ligger i en skjønn, tropisk hage, som byr på en helt unik, avslappende atmosfære, og ved det koselige bassenget med solsenger og parasoller er det god mulighet for å koble helt av eller ta en svalende svømmetur etter en opplevelsesrik dag.

På hotellet finns dessuten restaurant, vaskeri, wi-fi, roomservice og mulighet for å leie sykler.

Alle rommene på det sjarmerende Bucu Guest House har egen balkong eller terrasse, der du kan slappe av og nyte utsikten til den frodige hagen eller bassengområdet.

Rommene er enkelt innrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord, garderobe og baderom med gratis toalettartikler. På rommene finnes dessuten wi-fi, aircondition, kjøleskap og vannkoker med mulighet for å lage kaffe og te.

Vær oppmerksom på  at hotellet ikke er godt egnet for folk som har vanskelig for å gå, for det er en del opp-ned og trapper på området.