Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Courtyard by Marriott Bali Seminyak Resort

Courtyard by Marriott Bali Seminyak Resort - 5-stjernet - Seminyak

Courtyard by Marriott Bali Seminyak Resort

Bali

Courtyard by Marriott Bali Seminyak Resort er et lekkert femstjernet hotell, som ligger i hjertet av Seminyak, med kort avstand til både stranden og gode strandklubber. Hotellet har sitt eget private strandområde, som du naturligvis kan benytte under oppholdet.

Hvis du liker basseng bedre, kan du i stedet hoppe i det tredelte bassenget på hotellet. Hvis du trenger til bare å slappe av, da er det liggestoler i bassengområdet og en poolbar, som serverer diverse drinks og snacks.

Blir det for mye avslapping, kan du velge å trene i det døgnåpne fitness-senteret på hotellet eller dra på shopping i området omkring hotellet. For de yngste gjester er det mulighet for å delta i barneklubben, som arrangerer forskjellige aktiviteter, som barna kan være med på.

Det er to restauranter på hotellet, som byr på forskjellige lokale og internasjonale retter og et steakhouse, som er for deg, som elsker store biffer.

Rommene på hotellet er moderne innrettet og har preg av balenesisk stil. På rommene er det gratis wi-fi og alle rommene har privat terrasse eller balkong. Dessuten er rommene utstyrt med aircondition, TV, minibar, kaffe-/tefasiliteter og eget baderom.

Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere rommet. 

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer