Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hai Tide Beach Resort

Hai Tide Beach Resort er et fantastisk feriested på sørvestkysten av Nusa Lembongan. Her kan du glede deg til det tropiske øylivet.

Hai Tide Beach Resort

Bali
Hai Tide Beach Resort er en skjult perle på sørvestkysten av øya Nusa Lembongan. Dette eksotiske feriestedet er et flott sted for deg som er ute etter avslapning, eventyr og vakre naturopplevelser.
 
Feriestedet ligger rett ved stranden og tilbyr fantastisk utsikt over det klare, asurblå havet. De fine bungalowene er omgitt av frodige hager som lar deg nyte naturens skjønnhet og privatliv. 
 
Hai Tide Beach Resort tilbyr en rekke aktiviteter og fasiliteter. Du kan utforske det fascinerende undervannslivet i det omkringliggende korallrevet ved å snorkle eller dykke. For de som foretrekker å slappe av, finnes det et nydelig svømmebasseng med utsikt over havet og et spa-område der du kan unne deg en avslappende massasje. De minste kan melde seg inn i barneklubben og benytte resortets vannsklie.
 
Ferieanleggets restaurant serverer deilige retter med fokus på ferske lokale råvarer og autentiske balinesiske smaker. Du kan også nyte en romantisk middag på stranden under stjernehimmelen eller slappe av med en forfriskende drink i den koselige baren.
 
Alle rommene er pent innredet med lokale materialer for å skape en autentisk balinesisk atmosfære. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, klimaanlegg, Wi-Fi og eget bad med toalett og dusj. Sengetøy og håndklær er også inkludert. For familier finnes det familiebungalower for to voksne og to barn eller villaer for fem personer (ekstra kostnad).
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer