Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach - 5-stjernet - Seminyak

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Bali

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach er et lekkert femstjernet hotell med en avslappet atmosfære, som ligger ved byen Kuta.

Området, som hotellet ligger i byr på massevis av liv, kultur og tradisjon og selve hotellet ligger bare en kort gåtur fra stranden. Det er med andre ord ikke langt til hverken restauranter, barer og shoppingmuligheter. Her får du altså alt det beste på ét sted og hotellet er derfor ideelt for deg, som ønsker å oppleve både byen, stranden og lokalbefolkningens hverdag under oppholdet.

Hotellet har fler restauranter og barer, som du kan besøke under oppholdet og det er ikke mindre enn fire bassenger, som du kan hoppe i, hvis du trenger til å bli avkjølt. Etterpå kan du slappe av i en av liggestolene i basseng-området.

Hvis du trenger å bli skjemt bort litt under opphold, da kan du nyte en avslappende massasje i hotellets spa-avdeling og i fitness-senteret kan du få litt svette på pannen.

På hotellet kan du låne sykler og hvis du vil leie bil og se øya på den måten, kan hotellets personale også være behjelpelig med det.

Rommene på hotellet er innrettet i moderne stil, der den balinesiske stil samtidig er bevart. På rommene er det aircondition, minibar, safebox, TV og kaffemaskin. Alle rommene har privat balkong eller terrasse, som er møblert og privat baderom med toalettartikler.

Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere rommet.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer