Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Indiana Kenanga Villas & Spa

Indiana Kenanga er et fantastisk feriested på nordvestkysten av Nusa Lembongan. Her kan du glede deg til det tropiske øylivet.

Indiana Kenanga Villas & Spa

Bali
Indiana Kenanga Villas & Spa er et eksklusivt resort på nordvestkysten av øya Nusa Lembongan, og er kjent for sin fantastiske skjønnhet, utmerkede service og unike balinesiske sjarm.
 
Ferieanlegget ligger i en tropisk hage, og alle villaene er nøye utformet med inspirasjon fra balinesisk arkitektur og kultur. De romslige villaene er utstyrt med klimaanlegg, Wi-Fi, safe, minibar og bad med toalett og dusj. For familier er det mulig å oppgradere til en villa med to soverom og eget basseng hvor hele familien kan bo sammen.
 
Feriestedets spa er et ekte høydepunkt, der du kan unne deg spabehandlinger og tradisjonell balinesisk massasje. Den spektakulære utsikten over Det indiske hav fra spaet gir en ekstra dimensjon av avslapning. Du kan også slappe av ved et av hotellets to vakre svømmebassenger eller ta en spasertur til stranden for å dykke eller snorkle.
 
Restauranten på Indiana Kenanga Villas & Spa byr på spennende kulinariske opplevelser med en blanding av internasjonale retter og autentiske balinesiske smaker, som kan nytes med utsikt over havet. 
 
Ferieanleggets engasjerte personale er kjent for sin høye servicestandard, og gjør alt de kan for å oppfylle gjestenes ønsker og behov. De kan også hjelpe deg med å arrangere utflukter og aktiviteter på øya, som snorkling, dykking og turer til lokale attraksjoner.
 
Vær oppmerksom på at hotellet ikke tar imot gjester under 8 år. For familier med yngre barn anbefaler vi Hai Tide Beach Resort i stedet.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer