Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

La Joya Balangan

Opplev utsøkt luksus på La Joya Balangan, et eksklusivt boutiquehotell ved Balis fortryllende kyst. Her kan du nyte elegante rom, kulinariske opplevelser og avslappende spafasiliteter. Bestill drømmeferien din nå og fordyp deg i paradiset.

La Joya Balangan

Bali
Velkommen til La Joya Balangan, der paradis og luksus møtes på Balis fortryllende sørkyst. Hotellet er en ekte perle som ligger bare noen få skritt fra den vakre sandstranden Balangan Beach.
 
De elegante rommene er nøye innredet og har vakker utsikt over Det indiske hav. Du sover i en dobbeltseng og nyter godt av moderne bekvemmeligheter som terrasse/balkong, klimaanlegg, Wi-Fi, minibar, safe og håndkle.
 
Du kan glede deg til kulinariske opplevelser i restauranten eller baren, som byr på deilige retter laget av ferske lokale råvarer og et imponerende utvalg av drikkevarer.
 
Slapp av i det luksuriøse spaet, der tradisjonelle balinesiske behandlinger kombineres med moderne velværemetoder. Dyktige terapeuter vil skjemme deg bort og skape en oase av ro og velvære. I tillegg til å nyte de fantastiske fasilitetene på hotellet, kan du utforske områdene rundt. Du kan dra på snorkeltur, surfe på bølgene i nærheten eller oppleve den lokale kulturen.
 
Det vennlige personalet står klare til å imøtekomme dine behov og sørge for at oppholdet ditt på La Joya Balangan blir en fantastisk opplevelse. 
 
Velkommen til paradis!
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer