Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Lembongan Beach Club & Resort

Lembongan Beach Club & Resort er et fantastisk feriested på nordvestkysten av Nusa Lembongan. Her kan du glede deg til det tropiske øylivet.

Lembongan Beach Club & Resort

Bali
Lembongan Beach Club & Resort er et vakkert feriested som ligger på nordvestkysten av øya Nusa Lembongan, og tilbyr en perfekt blanding av avslapning, eventyr og naturskjønnhet. Ferieanlegget er kjent for sin spektakulære beliggenhet ved vannet og imponerende utsikt over Det indiske hav.
 
Lembongan Beach Club & Resort er kjent for sin fantastiske strand, som er ideell for bading, soling og vannsport som snorkling og kajakk. Hotellet har også et nydelig basseng med bassengbar hvor du kan nyte forfriskende drikke og snacks hele dagen.
 
Alle rommene er vakkert innredet med moderne bekvemmeligheter og balinesisk sjarm. Rommene har TV, egen balkong eller terrasse, klimaanlegg, Wi-Fi og eget bad. For familier med 2-3 barn er det mulig å oppgradere til en villa med to soverom og eget basseng, der hele familien kan bo sammen.
 
Ferieanleggets restaurant serverer smakfulle måltider som kombinerer lokale retter med internasjonale retter. Du kan velge å spise innendørs,  eller utendørs med føttene i sanden og bølgenes beroligende lyd som bakgrunnsmusikk.
 
For de som ønsker å slappe av, har feriestedet et spa som tilbyr et bredt utvalg av behandlinger og massasjer som hjelper deg med å lindre stress og slappe av på ferien.
 
Lembongan Beach Club & Resort er det ideelle stedet for å oppleve den autentiske skjønnheten og sjarmen på øya Lembongan, samtidig som du bor komfortabelt og luksuriøst.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer