>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Parigata Resort and Spa

Beliggende litt tilbaketrukket fra hovedgaten i Sanur og med bare få minutters gåtur til byens skjønne sandstrand og hotellets private strandområde, er Parigata Resort en fantastisk base for din badeferie på Bali.

Resortet er oppført i sjarmerende, balinesisk stil med vestlig komfort og har alle de fasiliteter, som du trenger.

Blant annet byr hotellet på egen spa med mulighet for massasje, hyggelig bar, wi-fi, egen restaurant og ikke minst et herlig bassengområde med behagelige liggestoler og barnebasseng.

Parigata Resort tilbyr også roomservice og vaskeservice og mulighet for å veksle penger.

På Parigata Resort er det god mulighet for å koble helt av – både i den frodige hagen, ved det innbydende bassenget og på hotellet sitt eget strandavsnitt i kort avstand fra hotellet.

Hvis du vil at det skal skje litt mer, finner du en haug av butikker, markeder og restauranter rett rundt hjørnet.

Alle de romslige rommene på Parigata Resort har aircondition, eget baderom og en deilig balkong/terrasse, der du kan nyte det behagelige, balinesiske klima. Rommene har dessuten TV, hårføner, mulighet for å lage kaffe/te, minibar, wi-fi og safebox.

Parigata Resort er totalt sett et godt og sjarmerende hotell med sentral beliggenhet i forhold til både by og strand.

Vær og klima