Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Puri Dajuma Eco Resort

Puri Dajuma Eco Resort ligger rett ned til den kilometerlange sandstranden i det uberørte Pekutatan med virkelig lekre bassengområder. Les mer og book her.

Puri Dajuma Eco Resort

Bali
Puri Dajuma Eco Resort er paradis - intet mindre! Det 4-stjernet resortet er omgitt av hundrevis av palmer og ligger rett ned til den kilometerlange og uberørte sandstranden ved Pekutatan.
 
Strandens glitrende vulkansand står i skarp kontrast til det tyrkisblå vannet og innbyr til lange gåturer. Du har også mulighet for å prøve body- eller paddleboarding, seile kajakk eller ta en svømmetur i det flotte vannet.
 
I tillegg til den fantastiske sandstranden byr resortet på to virkelig lekre bassengområder med infinitypools, barnebassenger og spa- og wellness-senter med mulighet for å skjemme bort deg selv med en avslappende massasje eller annen spabehandling.
 
På Puri Dajuma Eco Resort finner du dessuten hele 3 restauranter, som serverer velsmakende, lokale og internasjonale retter. Her kan du nyte en lekker middag og den spektakulære utsikten over det vakre havet.
 
Hotellet tilbyr også roomservice og vaskeservice og mulighet for å delta i aktiviteter som matlaging, balinesisk dans, petanque eller ping-pong.
 
Rommene på Puri Dajuma Eco Resort er innrettet i sjarmerende, balinesisk stil med en koselig terrasse, der du kan nyte utsikten til den frodige hagen. Alle rommene har dessuten eget baderom med hårføner, shampoo, slåbrokk og slippers, behagelige senger med myggnet, aircondition, safebox, kjøleskap og vannkoker. Mot et ekstra tillegg er det mulig å få havutsikt.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer