>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ramayana Candidasa

Ramayana Candidasa er et lekkert, 4-stjerners hotell, som ligger rett ned til vannet ved Candidasa på østkysten av Bali.

Hotellet ligger i en frodig og tropisk hage med en spektakulær panoramautsikt utover det vakre vannet og med bare 5 minutters kjøring til byens butikker, restauranter og barer.

Drømmer du om sand mellom tærne, da har hotellet et privat strandavsnitt i gåavstand fra hotellet, og bare en liten kjøretur derfra finner du Virgin Beach, som med sin uspolerte, hvite sandstrand er et populært utfluktsmål.

Det lekre og koselige bassengområdet med behagelige liggestoler og parasoller er uten tvil samlingspunktet på Ramayana Candidasa. Herfra kan du nyte den fantastiske utsikten utover havet, ta en forfriskende svømmetur eller slappe av i skyggen med en god bok.

Trenger du å få opp pulsen, kan du benytte hotellets treningsfasiliteter. Foretrekker du derimot å bare slappe av og koble helt av, kan du gjøre dette på en solseng i den hyggelige Zen Garden eller skjemme bort deg selv med en avslappende, balinesisk massasje i Rama Spa.

Når sulten melder seg, kan du i restauranten GARPU nyte lekre, internasjonale retter med utsikt over det flotte vannet.

Alle rommene på Ramayana Candidasa er innrettet i moderne, balinesisk stil med privat balkong eller terrasse, der du kan slappe av og nyte utsikten til den frodige hagen.

Rommene har dessuten eget baderom med dusj og hårføner, det er aircondition, minibar, wi-fi, TV og mulighet for å lage kaffe og te.

Dobbeltrom m. frokost fra
155 NOK
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.

Vær og klima