Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Santorini Beach Resort

Santorini Beach Resort - 3-stjernet - Gili Trawangan

Santorini Beach Resort

Bali

Santorini Beach Resort er et trestjernet hotell, som ligger på øya Gili Trawangang øst for Bali. For å komme dit, skal du med båt fra Bali.

Hotellet er inspirert av den greske øya Santorini. Fargene på hotellet er blå og hvit, i kombinasjon med trestruktur på bygningene for å få med noe av naturen. Hotellet ligger veldig tett på stranden og det er ca. 10-15 minutter i hestevogn inn til sentrum. 

Hotellets plasering helt vest på Gili Trawangan gjør stedet ideelt til å oppleve den vakre solnedgangen. Ta evt. med deg en god drink og sett deg godt til rette, så du kan nyte synet i ro og mag.

På Santorini Beach Resort er det et basseng, som er åpent året rundt. Her kan du ta en svømmetur eller slappe av i liggestolene i basseng-området. Hvis du vil at det skal skje litt mer, kan du på hotellet leie en sykkel og dra på sykkeltur rundt på denne vakre øya.

Hotellet har ingen restaurant, men innen for veldig kort gåavstand fra hotellet er det fler restauranter og barer å velge imellom.

Rommene på hotellet er hytter av høy standard og de har alle eget baderom, aircondition, minibar, TV, wi-fi og privat terrasse eller balkong. Det er daglig rengjøring på hotellet. Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere rommet. 

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer