Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Taman Harum Cottages

Opplev balinesisk sjarm, idylliske omgivelser og et herlig bassengområde på Taman Harum Cottages. Les mer og se bilder av hotellet her.

Taman Harum Cottages

Bali
Drømmer du om å oppleve det ”ekte” Bali? Da er Taman Harum Cottages det helt riktige hotellet for deg. Her får du fantastisk, balinesisk stemning i idylliske omgivelser med frodige hager og Ubuds vakre rismarker rett utenfor døren.
 
Taman Harum Cottages er beliggende rett utenfor landsbyen Ubud – også kjent som Balis kunstneriske sentrum. Her får du rolige og idylliske omgivelser og den gratis shuttle-bussen enkelt og kjapt frakter deg til byens restauranter, butikker og severdigheter på bare fem minutter.
 
Det innbydende bassenget ligger med utsikt til de frodige rismarker og er det perfekte sted å nyte solens stråler, ta en svømmetur eller bare slappe av og la deg bli tryllebundet av den balinesiske stemningen.
 
På Taman Harum Cottages er det dessuten mulig å delta i en lang rekke aktiviteter som balinesisk dans og musikk, matlaging, gåturer i rismarkene og mye mer. Du kan også skjemme bort deg selv med en avslappende massasje eller bruke hotellets yoga-/meditasjonsrom. Hotellet tilbyr også roomservice, safebox i resepsjonen, internet og vaskeservice. Likeså er det bar og restaurant, som serverer lekre lokale og internasjonale retter.
 
Alle rommene på Taman Harum Cottages er romslige, har eget baderom, TV og aircondition.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer