Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Tijili Hotel Benoa

Tijili Hotel Benoa - 4-stjernet - Tanjung Benoa

Tijili Hotel Benoa

Bali

Tijili Hotel Benoa er et firestjernet hotell, som ligger på halvøya Tanjung Benoa, som er kjent for sine fantastisk flotte strender.

Hotellet ligger helt ned til stranden og der er det mulig å prøve krefter med forskjellige typer vannsportaktiviteter. I kort gåavstand fra hotellet finner du også et stort utvalg av restauranter, barer og butikker.

På hotellet er det et 32 meter langt basseng, der den ene enden lavvannet og derfor egner seg godt til barn. Hvis du vil ha "pool with a view", bør du ta en svømmetur i bassenget på hotellets takterrasse. Derfra får du den mest fantastiske utsikt utover havet.

For de minste gjester er det på hotellet en barneklubb, som arrangerer ulike aktiviteter, som barna kan delta i. I mellomtiden kan du få en avslappende massasje i spa-avdelingen på hotellet.

Det finnes også forskjellige restauranter og barer på hotellet, som alle serverer lekker mat og smakfulle drikkevarer. 

Rommene på Tijili Hotel Benoa har en god komfort, så alle gjester føler seg velkomne. Rommene er innrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og på alle rommene er det gratis wi-fi, TV og minibar. Derutover har rommene selvsagt eget baderom og terrasse eller balkong. 

Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere rommet.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer