Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ubud Wana Resort

Ubud Wana Resort er et nydelig familievennlig hotell med svømmebasseng, barnebasseng, restaurant og romslige familierom i nærheten av Ubuds berømte apeskog.

Ubud Wana Resort

Bali

Ubud Wana Resort er et nydelig og svært familievennlig feriested med en fantastisk beliggenhet bare 5 minutters gange fra den berømte apeskogen. Hotellet ligger i rolige omgivelser med koselige kafeer rett utenfor døren og gangavstand til det pulserende sentrum av Ubud.

Ubud Wana Resort har tre flotte svømmebassenger, inkludert to grunne barnebassenger, der de yngste i familien kan plaske og leke i fred og ro. Det er også en bar ved bassenget som serverer deilige snacks samt forfriskende smoothies, juice, cocktailer og kald øl hele dagen.

For voksne er det et fantastisk spa-område hvor du kan unne deg en spa-behandling eller en avslappende massasje.

Ubud Wana Resort har også en koselig restaurant i toppetasjen med en stor takterrasse hvor du kan nyte maten og den fantastiske utsikten over de grønne omgivelsene. Hvis du trenger en pause fra varmen, kan du også sitte inne. Restauranten tilbyr en deilig frokostbuffé og et utvalg av smakfulle indonesiske og internasjonale retter hele dagen.

Bo i et pent og romslig dobbeltrom eller familierom med utsikt over Ubud Wana Resorts frodige grønne hager og enkel tilgang til svømmebassenget. Alle rommene er innredet med solide tremøbler, gode madrasser og eget bad. Wi-Fi, TV og kaffe- og tekoker er også tilgjengelig.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer