Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Wapa di Ume Sidemen

Wapa di Ume Sidemen - 4-stjernet - Sidemen

Wapa di Ume Sidemen

Bali

Wapa di Ume Sidemen er et femstjernet resort, som ligger i vakre omgivelser, omgitt av rismarker og frodig skog i Sidemen i den østlige delen av Bali.

Fra hotellet er det cirka 35 minutters kjøretur til Klungkung-markedet og 45 minutter til kystbyen Candi Dasa.

Hotellet har to infinity-pools, der du kan slappe av og nyte den fantastisk flotte utsikten. Hvis du vil ha litt svette på pannen, kan du trene i fitness-senteret eller du kan delta i yoga-undervisning, som tilbys på forskjellige nivåer, så alle kan være med.

På hotellet finner du en flott restaurant, som serverer ulike retter fra både det indonesiske og europeiske kjøkkenet og hotellet har tilmed sine helt egne og unike signatur-retter. Hvis brunchen skal nytes på en litt annerledes måte, kan du bestille en flytende brunch, som serveres i en av de to bassengene på hotellet. I baren kan du i øvrig få en lekker drink eller cocktail.

Rommene på hotellet er innrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Det er aircondition, minibar og eget baderom. Du får dessuten egen balkong eller terrasse og derfra kan du nyte den vakre utsikten over rismarkene eller de frodige skogene.

Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere rommet. 

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer