>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Beleza by the Beach

 Det firestjernet Beleza by the Beach er en sann perle, som ligger i frodige og naturskjønne omgivelser ved Colva-stranden i det sørlige Goa – det perfekte sted å sette livet på pause, glemme alt om hverdagen og bare være tilstede her og nå.

Her er det et innbydende basseng med solsenger, basseng til barna, en privat sandstrand, der du kan nyte solen og sjøens blide bølger.

Dersom det skal skje litt mer, tilbyr Beleza by the Beach aktiviteter som beachvolley, ping-pong, bordfotball og vannaktiviteter. Det er også mulighet for å leie sykkel/motorsykkel eller benytte hotellets treningsfasiliteter. For barna er det også en fin lekeplass.

Hvis du vil skjemme bort deg selv, har du mulighet for å besøke hotellets spa, som foruten dampbad tilbyr blant annet massasje, ayurveda-behandlinger og aromaterapi.

På hotellet finns dessuten fler restauranter og barer, der du kan skjemme bort deg selv med alt fra lekre lokale retter og ferskfanget fisk og skalldyr til fargerike cocktails, aromatisk kaffe og kalde øl, mens du nyter utsikten til de omkringliggende rismarker eller stranden og sjøen.

Hotellet har også souvenirbutikk, 24 timers roomservice og wi-fi.

Alle rommene er romslige og er veldig sjarmerende innrettet med privat balkong og utsikt til hagen, bassenget eller de omkringliggende rismarkene. På alle rommene finns dessuten eget baderom, minibar, elektronisk safebox, wi-fi og mulighet for å lage kaffe/te.

Et bærekraftig valg

På Beleza by the Beach er de veldig opptatt av bærekraft og de følger det eco-friendly mantraet ’reduce, reuse, recycle’.

På hotellet anvendes derfor utelukkende bionedbrytbare søppelposer og sugerør af papaya-bladstengler, mens vann serveres på glassflasker. I restaurantene anvendes dessuten lokalt produsert ris og frukt og grønt fra hotellets egen plantasje.

Vær og klima