Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hoteller i India

Justa Pancheel Park ligger i New Delhi og er et lite, men stemningsfylt hotell med bare 24 rom. Innretningen er laget av designeren Deepika Govind, som er kjent for underspilt luksus og sans for detaljen. Her er det en koselig og personlig atmosfære og hotellet ligger tett på shoppingmuligheter og gode restauranter.

Rommene er innrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenger og et deilig baderom og hotellet tilbyr blant annet 24 timers roomservice. 

På rommene er det også aircondition, wi-fi, TV, minikjøleskap, safebox, hårføner og vannkoker til te og kaffe.

Les mer
WelcomeHotel Dwarka i New Delhi er et stort og luksuriøst hotell med høy servicestandard. Hotellet har fitnessrom og bassseng med en fantastisk wellness-avdeling, som tilbyr en bred vifte av ulike behandlinger.
 
Rommene er komfortable med dobbeltseng eller to enkeltsenger og baderommene er romslige og har alt hva du trenger for å vaske av reisestøvet og bli klar til en ny dag i skjønne Delhi. Det er også vannkoker, minikjøleskap, TV, hårføner, putemeny, slåbrokk og tøfler.
 
De tre restaurantene på WelcomeHotel Dwarka byr på lekker mat for enhver smak – uansett om du foretrekker mat fra det prisbelønnet indiske kjøkkenet, mat fra det kinesiske kjøkkenet eller a la carte- og buffetrestauranten.
Les mer

Park Ocean Hotel ligger i hjertet av Jaipur, ikke så langt fra store turistattraksjoner som Hawa Mahal-palasset og City Palace.

Hotellet har sin egen restaurant, loungeområde og bar og det er basseng på takterrassen. Det er også en spa-avdeling, der du, mot betaling, kan få ulike typer behandling.

Gå på oppdagelse i vakre Jaipur og dra etterpå tilbake til denne deilige basen, der du kan slappe av og la dagens opplevelser falle på plass.

På rommet finner du bl.a. TV, gratis wifi, minibar og vannkoker til te og kaffe.

Les mer
Zone by the Park er et moderne innrettet hotell, som er designet til å være uformelt og koselig med små samlingssteder rundt omkring på hotellet.
 
Det er restaurant, bar og flere loungeområder, fitness-rom og takterrasse med basseng, der du kan slappe av etter en opplevelsesrik dag.
 
Rommene er innrettet med gulv-til-loft vinduer med utsikt, dobbeltseng eller to store enkeltsenger og et lekkert, moderne baderom. På rommene finner du også TV, wi-fi, minibar og vannkoker til te og kaffe.
 
Zone by the Park er et flott hotell, som er den perfekte basen for mange gode opplevelser i Jaipur.
Les mer

Hotel Raj Palace Resort er en herlig liten oase rett ved Ranthambore Nasjonalpark.

Her kan du enten bo i hytter eller rom (standard), som alle er romslig og koselig innrettet, og alle med en-suite baderom. Hotellet har en skjønn hage og et lekkert basseng-område, der du kan slappe av og ta en svømmetur imellom safariturene ut i nasjonalparken.

Den multikulturelle restauranten på resortet byr på mat fra mange forskjellige steder i verden. Her er noe til alle smakssanser, som du kan nyte, når du kommer hjem fra en spennende tur i nasjonalparken. 

Hotel Raj Palace Resort danner en stemningsfull ramme om dine opplevelser i den vakre naturen i Ranthambore.

Les mer

The Sher Garh Resort er et luksuriøst resort, som ligger bare halvannen kilometer fra ikoniske Ranthambore Nasjonalpark. Resortet dekker mer enn 4 hektar og alle rommene har utsikt til den vakre naturen utenfor.

Hotellets basseng ligger som en skjønn liten oase, der du kan slappe av mellom safariturene og la alle opplevelsene synke inn. Det er også mulighet for, mot betaling, å booke en ayurvedisk massasjebehandling og skjemme bort både kropp og sjel.

Alle rommene er innrettet med gode senger, privat baderom, egen temperaturjustering, minibar, hårføner og vannkoker til te og kaffe.

Resortets luksuriøse restaurant byr på et stort utvalg av multikulturelle retter og arrangerer dessuten grill-kvelder med bål og kos i flotte omgivelser.

Les mer

Siris 18 Agra-hotellet ligger bare en kort tur med rickshaw fra Taj Mahal. Hotellet er en stemningsfylt ramme for opplevelsene i Agra.

Hotellet har sin egen takterrasse med restaurant og en vakker utsikt over byen. Slapp av i de koselige loungeområder rundt omkring på hotellet eller få en forfriskende drink i baren.

Rommene er romslige med en-suite baderom og minibar, aircondition, safebox, hårføner og TV. 

Mot ekstra betaling kan du bestille en massasje i hotellets Tatva Massage Room eller prøve dampbadet deres.

Les mer
Sentralt i Agras turistområde ligger Grand Mercure Agra med en fantastisk flott utsikt til imponerende Taj Mahal.
 
På hotellets takterrasse er det et lekkert lounge- og basseng-område, der du kan slappe av, ta en svømmetur og nyte den vakre utsikten.
 
Hotellet har dessuten tre restauranter, fitness-rom og en spa-avdeling med god mulighet for å skjemme bort kropp og sjel.
 
Alle rommene på Grand Mercure Agra er smakfult innrettet med en-suite baderom, TV, safebox og vannkoker til te og kaffe.
Les mer

Kyriad Hotel Goa ligger bare fem minutters gåtur fra den skjønne Calangute strand, som er den største og mest populære stranden i det nordlige Goa.

Hotellet har egen restaurant og eget barområde ved bassenget og fitness-område og en spa, der man kan skjemme bort både kropp og sjel.

Rommene er romslige med en-suite baderom og 24-timers roomservice.

Hotellet har en skjønn atmosfære, som danner en avslappende ramme om ditt opphold i fantastiske Goa.

Les mer

Gled deg til et uforglemmelig opphold på Anuraga Palace - et stort og luksuriøst hotell bygget som en tradisjonell haveli og beliggende bare 11 kilometer fra Ranthambore nasjonalpark. Her finner du en perfekt blanding av moderne bekvemmeligheter og overdådig, tradisjonell rajasthansk arkitektur og stil.

 

Etter en opplevelsesrik dag på safari i nasjonalparken kan du slappe av med en dukkert i det vakre utendørsbassenget eller en avslappende spabehandling i det eksklusive spa-området.

 

Anuraga Palace har også en koselig restaurant som serverer smakfulle retter fra hele verden, samt en egen økologisk gård der du kan få en omvisning og se hvor de ferske råvarene kommer fra.

 

Hvis du vil oppleve enda mer, hjelper hotellet deg gjerne med å organisere utflukter i nærområdet. Du kan for eksempel besøke en lokal landsby og få et innblikk i den lokale kulturen eller besøke det mer enn 1500 år gamle Ranthambore Fort.

 

På Anuraga Palace bor du i pene og romslige rom med eget bad, klimaanlegg, Wi-Fi og safe. Rommene er innredet i tradisjonell stil og har utsikt over den frodige hagen.

Les mer
Sea Queen Beach Resort & Spa er et herlig strandferiehotell som ligger i frodige, grønne omgivelser på første rad på den fantastiske Colva Beach i Sør-Goa.
 
Den lange sandstranden er populær blant turister og kjent som en av Goas beste, med myk gyllen sand og grunt, rolig vann. Det tilbyr også vannsportaktiviteter og en rekke små spisesteder hvor du kan nyte en avslappende lunsj.
 
Hvis du foretrekker å bo på hotellet, har Sea Queen Beach Resort & Spa et nydelig svømmebasseng med utsikt over de grønne omgivelsene og en liten bassengbar som serverer snacks og forfriskende drinker hele dagen.
 
Hotellet har også flere spisesteder som serverer velsmakende lokal mat, nyfanget sjømat og deilige retter rett fra grillen.
 
På Sea Queen Beach Resort & Spa bor du i pene og koselige rom med klimaanlegg, Wi-Fi, safe, TV, kaffe- og tekoker og minibar. Alle rommene har også eget bad med dusj og en nydelig balkong hvor du kan nyte utsikten over de grønne omgivelsene.
Les mer

Rett ved den lekre Candolim-stranden, som tilbyr et stort utvalg av vannsportaktiviteter, ligger Whispering Palms som et lite paradis med sin blanding av sjarmerende, goansk stil og moderne fasiliteter.

Hotellet har et lekkert basseng med eget barneområde og behagelige liggestoler, daglig kveldsunderholdning, enkle treningsfasiliteter, wi-fi og mulighet for å leie en safebox.

Rommene er koselig og moderne innrettet og alle rommene har uteplass med utsikt til enten den flotte hagen eller bassenget, store gulv-til-loft-vinduer, aircondition, eget bad med soloppvarmet vann, vannkoker til te/kaffe, TV og minibar.

Med sine tre spisesteder har Whispering Palms noe for enhver smak. Aahata tilbyr autentiske, indiske spesialiteter i frodige, grønne omgivelser, mens du på Breeze, med utsikt til det flotte bassengområdet, kan velge fritt fra den store buffeen eller a la carte-menyen, som byr på et stort utvalg av både indiske, arabiske, kinesiske og internasjonale retter.

Med sitt utvalg av lette måltider, snacks og drikkevarer er poolbaren Lanai et opplagt valg, når du bare er litt sulten i løpet av dagen. Få et lett måltid eller drikk en mojito, mens du suger til deg av solens stråler og nyter den avslappende stemning ved bassenget.

Hvis det virkelig skal være fest, er lounge baren stedet. Baren har filosofien ”drink till you drop” og tilbyr derfor et stort utvalg av lokal og internasjonal sprit og iskalde øl.

Vær oppmerksom på at det på Whispering Palms ikke finns rom med havutsikt.

Les mer

Beliggende i sentrum av Jaipur med kort avstand til blant annet den berømte Bapu Bazar, vindpalasset Hawa Mahal og Birla Mandir-tempelet er The Fern Residency en perfekt base for et behagelig og opplevelsesrikt opphold i den rosa byen.

Hvis du trenger til avslapping etter en dag med massevis av opplevelser, kan du ta en svømmetur i det deilige bassenget på takterrassen på hotellet, nyte en cocktail i poolbaren og beundre den vakre utsikten over byen.

Du kan også bli svett i hotellets treningslokale eller skjemme bort deg selv med en avslappende behandling i hotellets spa. Hotellet har dessuten egen restaurant, som serverer lekre indiske, asiatiske og internasjonale retter.

Alle rommene på det The Fern Residency har en flott utsikt over byen og alt hva du trenger for å få et behagelig opphold i Jaipur – eget baderom, behagelige senger, wi-fi og aircondition, digital safebox, strykefasiliteter, hårføner og mulighet for å lage kaffe/te.

Drømmer du om å bo på et moderne og sjarmerende hotell i hjertet av Jaipur, da er The Fern Residency det perfekte hotellet for deg!

Les mer

 Det firestjernet Beleza by the Beach er en sann perle, som ligger i frodige og naturskjønne omgivelser ved Colva-stranden i det sørlige Goa – det perfekte sted å sette livet på pause, glemme alt om hverdagen og bare være tilstede her og nå.

Her er det et innbydende basseng med solsenger, basseng til barna, en privat sandstrand, der du kan nyte solen og sjøens blide bølger.

Dersom det skal skje litt mer, tilbyr Beleza by the Beach aktiviteter som beachvolley, ping-pong, bordfotball og vannaktiviteter. Det er også mulighet for å leie sykkel/motorsykkel eller benytte hotellets treningsfasiliteter. For barna er det også en fin lekeplass.

Hvis du vil skjemme bort deg selv, har du mulighet for å besøke hotellets spa, som foruten dampbad tilbyr blant annet massasje, ayurveda-behandlinger og aromaterapi.

På hotellet finns dessuten fler restauranter og barer, der du kan skjemme bort deg selv med alt fra lekre lokale retter og ferskfanget fisk og skalldyr til fargerike cocktails, aromatisk kaffe og kalde øl, mens du nyter utsikten til de omkringliggende rismarker eller stranden og sjøen.

Hotellet har også souvenirbutikk, 24 timers roomservice og wi-fi.

Alle rommene er romslige og er veldig sjarmerende innrettet med privat balkong og utsikt til hagen, bassenget eller de omkringliggende rismarkene. På alle rommene finns dessuten eget baderom, minibar, elektronisk safebox, wi-fi og mulighet for å lage kaffe/te.

Et bærekraftig valg

På Beleza by the Beach er de veldig opptatt av bærekraft og de følger det eco-friendly mantraet ’reduce, reuse, recycle’.

På hotellet anvendes derfor utelukkende bionedbrytbare søppelposer og sugerør af papaya-bladstengler, mens vann serveres på glassflasker. I restaurantene anvendes dessuten lokalt produsert ris og frukt og grønt fra hotellets egen plantasje.

Les mer