>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Sea Queen Beach Resort & Spa

Sea Queen Beach Resort & Spa er et herlig strandferiehotell som ligger i frodige, grønne omgivelser på første rad på den fantastiske Colva Beach i Sør-Goa.

Den lange sandstranden er populær blant turister og kjent som en av Goas beste, med myk gyllen sand og grunt, rolig vann. Det tilbyr også vannsportaktiviteter og en rekke små spisesteder hvor du kan nyte en avslappende lunsj.

Hvis du foretrekker å bo på hotellet, har Sea Queen Beach Resort & Spa et nydelig svømmebasseng med utsikt over de grønne omgivelsene og en liten bassengbar som serverer snacks og forfriskende drinker hele dagen.

Hotellet har også flere spisesteder som serverer velsmakende lokal mat, nyfanget sjømat og deilige retter rett fra grillen.

På Sea Queen Beach Resort & Spa bor du i pene og koselige rom med klimaanlegg, Wi-Fi, safe, TV, kaffe- og tekoker og minibar. Alle rommene har også eget bad med dusj og en nydelig balkong hvor du kan nyte utsikten over de grønne omgivelsene.

Vær og klima