>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Zebras løper i elva

Amboseli Sopa Lodge

Amboseli Sopa Lodge ligger ved foten av Kilimanjaro, som er Afrikas høyeste fjell (5.895 m), ikke langt fra Amboseli National Park. Det tar ca. fire timer å kjøre hit fra Nairobi.

Foruten de mange ville dyr, som lever og bor i området, er området også hjemsted for Masai-folket.

Lodgen har basseng, som du selvsagt fritt kan benytte og det er mulighet for å låne kortstokk og brettspill. Du finner også en liten souvenirbutikk og et fellesområde med TV og wifi.

Frokosten og dagens resterende måltider serveres i restauranten og i baren og loungen kan du slappe av med en smakfull drink i hånden.

De 83 rommene er rustikt innrettet med masai-inspirerte veggmalerier, som gir en helt spesiell atmosfære. Rommene har god plass og en flott utsikt til den vakre naturen, som du kan nyte fra den private veranda/terrasse. Det er eget bad/toalett på alle rom og det er mulighet for connecting rooms, hvis du reiser med barn eller hvis dere er fler, som ønsker å bo sammen.

Dobbeltrom m. helpensjon
600 Kr.
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.

Vær og klima