Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Zebras løper i elva

Hoteller i Kenya

Lake Naivasha Country Club ligger ca. 100 km fra Nairobi, ved breen av Naivasha-elven. Det er en av de eldste lodgene i Kenya, men stedet har blitt løpende renovert - og herfra er det en fantastisk utsikt ut over Great Rift Valley.

Lodgen har restaurant, der du kan velge blant et stort utvalg av lokale og internasjonale retter, og en bar, der du kan få servert en kald øl eller en lekker drink, mens du slapper av etter en lang dag på safari.

Du kan ta en svømmetur i bassenegt eller bli skjemt bort i spaavdelingen. Det er også en liten souvenirbutikk, som du kan besøke.

På lodgen er det knappt 50 rom og alle har eget baderom med regndusj. Det er også TV, safebox, minibar og kaffe-/tefasiliteter på rommene og det er mulighet for å stryke klær. Mot ekstra tillegg kan du oppgradere rommet til mer plass eller rom med balkong.

Les mer
Ashnil Samburu Camp ligger på den afrikanske savannen, helt ned til Ewaso Nyiro-elven, omgitt av vakker natur og fantastisk utsikt. Det kommer ofte dyr og drikker ved elven, så dette kan du være heldig å få se, mens du bor her.
 
Rommene på lodgen består av 30 separate luksustelt med tregulv, eget bad/toalett, wifi og balkong eller terrasse.
 
Lodgen har et utendørs basseng med liggestoler, loungebar med vakker utsikt over savannen og en restaurant, der du kan nyte god, lekker mat fra hele verdens menykort.
Les mer
Ashnil Mara Camp ligger midt i Masai Mara-reservatet, 4-5 timers kjøretur fra Nairobi. Lodgen ligger helt ned til Mara-elven, der den store migrasjonen av gnuer, sebraer og andre ville dyr foregår to ganger om året.
 
Rommene på lodgen består av 50 luksustelt med tregulv, eget baderom, wifi og balkong eller terrasse.
 
På lodgen er det en restaurant, som både serverer lekker, tradisjonell afrikansk mat og retter fra resten av verden. I baren kan du få servert en kald øl eller drink etter en spennende dag på safari, du kan ta en svømmetur i bassenget eller slappe av i loungen, mens du nyter den vakre solnedgangen.
Les mer
Amboseli Sopa Lodge ligger ved foten av Kilimanjaro, som er Afrikas høyeste fjell (5.895 m), ikke langt fra Amboseli National Park. Det tar ca. fire timer å kjøre hit fra Nairobi.
 
Foruten de mange ville dyr, som lever og bor i området, er området også hjemsted for Masai-folket.
 
Lodgen har basseng, som du selvsagt fritt kan benytte og det er mulighet for å låne kortstokk og brettspill. Du finner også en liten souvenirbutikk og et fellesområde med TV og wifi.
 
Frokosten og dagens resterende måltider serveres i restauranten og i baren og loungen kan du slappe av med en smakfull drink i hånden.
 
De 83 rommene er rustikt innrettet med masai-inspirerte veggmalerier, som gir en helt spesiell atmosfære. Rommene har god plass og en flott utsikt til den vakre naturen, som du kan nyte fra den private veranda/terrasse. Det er eget bad/toalett på alle rom og det er mulighet for connecting rooms, hvis du reiser med barn eller hvis dere er fler, som ønsker å bo sammen.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
Det sjarmerende Keekorok Lodge, som er bygget i lokal stil med sandsten og sedertre og som har en helt unik beliggenhet midt i Masai Mara National Reserve er et perfekt utgangspunkt for game drives i det ikoniske viltreservat.
 
På selve lodgen er det også mulighet for å oppleve det afrikanske dyreliv – både fra bassenget og solterrassen og fra den 300 m lange gangbro med utsikt til en liten sjø, der det blant annet kommer mange flodhester. Nettopp gangbroen er noe av det, som mange gjester fremhever som noe særlig, fordi det gir en unik mulighet for å komme helt tett på dyrene.
 
Mellom safariturene kan du nyte den vakre natur, skjemme bort deg selv med en avslappende massasje (skal kjøpes i tillegg) eller slappe av ved bassenget, som også har en poolbar. Reiser du med barn, er det dessuten mulighet for å bruke lekeplassen, som er på stedet.
 
Lodgens restaurant serverer et stort utvalg av tradisjonelle afrikanske og internasjonale retter, mens baren byr på en fin samling av whiskey og sigarer - og selvsagt friskkvernet, kenyansk kaffe. Stedet har også wi-fi, safebox og særskilt røykeområde.
 
På Keekorok Lodge bor du i romslige rom med eget bad/toalett og balkong/terrasse. De koselige rommene er i afrikansk stil og har dessuten myggnet og loftventilator.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer

Diani Reef Beach Resort & Spa er et luksuriøst feriested som ligger på den uberørte, hvite sandstranden langs Kenyas sørkyst. Dette feriestedet er et yndet tilfluktssted for dem som ønsker en unik og fantastisk opplevelse av Kenyas rolige strender og sjarmerende swahilikultur. 

Ved feriestedets basseng kan du oppleve familieunderholdning og spennende vannsportsaktiviteter for gjester i alle aldre. Du kan også ta en dukkert sammen med familie, venner og andre gjester på Diani Reef mens du nyter forfriskninger fra Waves Pool Bar. For de som ønsker en mer fredelig atmosfære, kan det større bassenget bak Maya Spa by på en privat opplevelse. Det dypere vannet skaper et eksklusivt område kun for voksne.

Feriestedets treningssenter er et toppmoderne treningsstudio for de som ønsker å opprettholde treningsrutinene sine mens de er på ferie. Du kan også ta turen til resortets spa for en massasje eller en forfriskende behandling.

Overnattingsstedet tilbyr romslige rom med enten hage- eller sjøutsikt. Rommene har moderne fasiliteter som klimaanlegg, balkong/terrasse, TV, safe, kaffe- og tekoker, mineralvann, hårføner og baderomsartikler. 

Diani Reef Beach Resort and Spa har en rekke restauranter som serverer god mat. Coral Rock Café serverer en omfattende buffé med frokost, à la carte-lunsj og middag. Fins Beach Bar & Grill serverer fersk fisk og kjøtt samt lette middelhavsretter. Etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av i den livlige atmosfæren i Zebra Square Bar & Piano Lounge. Hvis du er ute etter fest, er Zuri Disco stedet der du kan danse hele natten og nyte drinker med venner eller møte nye mennesker.

Les mer
Sentrim Elementaita Lodge ligger rett ned til Lake Elementaita, ca. 120 km fra Nairobi. Fra lodgen har du direkte utsikt til sjøen, der du blant annet kan oppleve flamingoer og pelikaner.
 
Under oppholdet kan du naturligvis fritt benytte det lekre bassenget og hvis du trenger til litt bortskjemmelse, kan du besøke spa- og massasjeavdelingen. Trenger du til å få litt svette på pannen, kan du benytte fitness-senteret. På lodgen finner du dessuten en liten souvenirbutikk og et spill- og underholdningsrom med brettspill, dart og biljardbord. For de yngste gjester er det eget barnebasseng og lekeplass. 
 
Restauranten på lodgen sørger for at du får stilt sulten og etterpå kan du nyte en kald, lokal øl i baren. I fellesarealene er det wifi.
 
Det er 84 rom, som alle består av små afrikansk-inspirerte hytter. Det er eget bad/toalett, safebox, kaffe- og tefasiliteter, lite kjøleskap, TV, wifi og telefon.
Les mer
Ark Lodge ligger i hjertet av Aberdare nasjonalpark med en fantastisk panoramautsikt over de vakre omgivelsene og det nærliggende vannhullet, som tiltrekker seg mye dyreliv.
 
Her kan du glede deg til å oppleve Kenyas dyreliv på nært hold – helt uten å forlate lodgen. Det er fire utsiktsområder, hvorfra du kan observere dyrenes aktivitet i fred og ro. Ønsker du å komme på nært hold, anbefaler vi et besøk til lodgens delvis underjordiske hi, som er det perfekte gjemmestedet for å oppleve dyrene og kanskje ta bilder på nært hold.
 
Ark Lodges restaurant serverer deilige retter med lokale råvarer morgen og kveld, enten fra buffet eller fra menyen avhengig av antall gjester, mens lodgens koselige bar lar deg slukke tørsten etter vin og andre drikkevarer. Det er også en liten suvenirbutikk hvor du kan finne fine suvenirer, bøker og et lite utvalg toalettsaker.
 
Ark Lodge har 60 fine rom fordelt på tre etasjer. Alle rommene er enkelt innrettet med eget baderom, dobbeltseng eller enkeltsenger samt en buzzer for å vekke deg hvis spesielt interessante dyr dukker opp ved vannhullet i løpet av natten.
Les mer
To en halv times kjøring nordvest fra Nairobi ligger det vakre og veldig landlige Aberdare Country Club.
 
Her er det god mulighet for å slappe av og være helt tett på den flotte natur. Det er blant annet mulighet for å dra på gå- og rideture i området, du kan spille golf og tennis eller besøke spaavdelingen. Du kan også ta en svømmetur i bassenget etter en lang dag på safari. Fra lodgen kan du - i klart vær - se Mount Kenya i øst og det aberdar'ske høylandet, som strekker seg fra vest til øst over Great Rift Valley.
 
Stedet ligger midt i den afrikanske villmarka og du kan derfor ofte høre løvebrøl og andre dyrelyder. Hvis du er heldig, kan du også se ville dyr rett ved lodgen.
 
Alle rommene består av små hytter med enkelt interiør, som er en god kombinasjon av gamle koloniale bondegårder og moderne komfort. Alle rommene har enten dobbeltseng eller to enkeltsenger, det er kaffe-/tefasiliteter, telefon, wifi, eget bad/toalett og balkong eller terrasse, der du kan sitte og nyte utsikten.
 
Det er mulighet for connecting rooms, hvis dere er fler, som reiser sammen.
Les mer

Velkommen til Ngulia Safari Lodge! Lodgen ligger i en av verdens største dyreparker, Tsavo West nasjonalpark, på kanten av Ndawe-skråningen, og har panoramautsikt over savannen og den majestetiske Kilimanjaro i det fjerne. 

Lodgen er bygget for å passe inn i omgivelsene og har en rustikk design. Fra hvert rom kan du våkne opp til soloppgangens farger og kanskje få øye på dyr som vandrer gjennom det nattlige landskapet. Alle rommene har enten dobbeltseng eller to enkeltsenger, eget bad og balkong med fantastisk utsikt over savannen. Rommene har fasiliteter som elektriske vifter, wifi og safe.

Etter en dag med eventyr venter restauranten på å skjemme bort smaksløkene dine med autentiske retter. Du kan dele safarihistorier i en av lodgens to barer eller ta en forfriskende dukkert i bassenget. Du kan også slappe av med en massasje eller prøve å få øye på dyr i kikkerten i restauranten.

Gled deg til å besøke dette fantastiske hotellet, der du kan slappe av og oppleve dyrelivet i naturskjønne omgivelser.

Les mer

Velkommen til Sentrim Tsavo Lodge, som danner rammen om en uforglemmelig safariopplevelse i Tsavo West nasjonalpark. Lodgen er omgitt av de ville dyrene som lever vilt på savannen.

Lodgen er designet med inspirasjon fra naturen, og du bor i en lodge der du kan nyte lydene fra naturen rundt deg. Lodgen er innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger og bad, samt en terrasse hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over savannen - og kanskje være så heldig å få øye på noen av de ville dyrene.

Utforsk dagen med spennende safariopplevelser, og kom tilbake til lodgen for å nyte velsmakende kulinariske opplevelser i restauranten. Lodgen byr også på et vell av aktiviteter. Du kan ta en dukkert i bassenget, slappe av i baren eller gå til restauranten, som serverer deilig mat med utsikt over savannen.

Det vennlige personalet sørger for at du får et minneverdig og opplevelsesrikt opphold på Sentrim Tsavo Lodge. 

Les mer
Tamarind Tree Hotel er et fint og moderne 4-stjerners hotell som ligger sør i Nairobi med lett tilgang til både flyplassen og byens attraksjoner.
 
Hotellet har et herlig bassengområde med oppvarmet svømmebasseng og integrert barnebasseng samt solsenger hvor du kan slappe av med en god bok eller nyte en forfriskende cocktail.
 
I tillegg har hotellet et treningsstudio og en egen restaurant, som serverer deilig, internasjonal mat fra morgen til kveld.
 
På Tamarind Tree Hotel bor du i moderne og svært romslige rom med mye naturlig lys. Rommene er innrettet i komfortable jordfarger med dobbeltseng eller enkeltsenger, safebox, aircondition, TV, skrivebord med stol og mulighet for å lage kaffe og te. Alle rommene har også et fint, lyst bad med regndusj og hårføner.
Les mer

Serena Mountain Lodge ligger i 2.000 meters høyde, på de grønne åssidene av Mount Kenya, som er det høyeste fjellet i Kenya. På grunn av høyden er det relativt kjølig klima, så husk å ta med varme klær. Fra lodgen er det en fantastisk panoramautsikt utover den frodige natur.

Lodgen ligger rett ned til et stort vannhull, der det jevnlig kommer elefanter, villsvin, bøfler og andre ville dyr forbi for å slukke tørsten. Når mørket faller på, vil du kunne høre puslen i området, når de nattaktive dyrene drar ut på jakt.

I restauranten serveres det lekker frokostbuffet, så du er klar til å dra ut på spennende eventyr. På kvelden kan du nyte god mat i de flotte omgivelsene.

Lodgen har 41 rom, alle med vakker utsikt utover vannhullet, naturen eller Mount Kenya. På rommet er det dobbeltseng, skrivebord og eget baderom med slåbrokker og toalettartikler. På den private verandaen/balkongen kan du slappe skikkelig av etter en lang dag på safari.

Les mer

Treetops Lodge ligger i Aberdare National Park med utsikt til Mount Kenya og er kjent for å være det stedet, som den britiske regent Dronning Elizabeth II har besøkt ved flere anledninger. Det er også stedet, der hun la seg på kvelden som prinsesse og sto opp neste morgen som dronning, fordi faren hennes, George VI, var død i løpet av natten.

Stedet har en helt spesiell historie og atmosfære, og, som navnet antyder, ligger det faktisk i tretoppene. Det er nemlig bygget på påler og du bor derfor hevet over jorden. Det er en helt unik opplevelse, som samtidig gir en veldig god utsikt over den frodige naturen i området.

Rett ved lodgen er det et vannhull, der elefanter, bøfler og andre ville dyr kommer for å drikke vann.

På lodgen er det restaurant, bar og lounge, der du kan slappe av etter en lang dag på safari.

Lodgen er bygget i 1932, men restaurert i 2012. Det er 36 rom, som alle har eget bad/toalett og enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle rommene har en "alarmknapp", så du kan velge om du vil ha beskjed, når det er dyreaktivitet ved vannhullet.

Les mer

Dette moderne hotellet ligger i den sørlige del av Nairobi, ikke langt fra flyplassen. Fra hotellet er det utsikt til skyskrapere og storby på den ene siden og Nairobi National Park med ville dyr på andre siden.

Hotellet har to restauranter, der du får servert lekker mat fra hele verden. Det er også en bar og et loungeområde, der du kan nyte en kald øl eller en smakfull drink. Hvis du ønsker, kan du ta en svømmetur i bassenget eller bli svett på panden i hotellets fitness-senter. Hotellet tilbyr laundry service, så du kan få vasket klær, hvis det er nødvendig.

De 167 rommene på hotellet er lekkert og moderne innrettet og de har alle eget bad/toalett med regndusj og hårføner. Dessuten er det TV, wifi, minibar, safebox, kaffe-/tefasiliteter og telefon på rommet.

Les mer

Lake Nakuru Sopa Lodge ligger på en åsside i Lake Nakuru National Park, på den vestlige siden av Great Rift Valley. Det gir en helt fantastisk utsikt til fjellene og den frodige natur, uansett hvilken vei du ser fra lodgen. Dessuten er det utsikt til Lake Nakuru, der spesielt mange fuglearter har hjemme. Stedet er derfor et sant paradis for deg, som elsker å kikke på fugler.

Kjøreturen hit fra Nairobi tar ca. to-tre timer.

I restauranten får du servert lekker mat, som kan nytes på en av de store overdekket terrassene og hvis du skal slappe av etter en lang dag med safari, kan du nyte en drink i enten baren eller loungeområdet.

Lodgen har et veldig arkitektonisk utseende, som kombinerer den tradisjonelle, afrikanske stilen med moderne detaljer. Foruten en lekker infinity pool med storslått utsikt er det på lodgen også en souvenirbutikk og mulighet for å låne kortstokk og brettspill. Det er wifi i alle fellesområdene.

Det er 60 rom på lodgen og de har alle deilige, store senger og egen balkong/terrasse. Det er eget bad/toalett med hårføner, minibar og TV på alle rommene.

Les mer
Sentrim Amboseli Lodge ligger ved Amboseli National Park, rett ved Mount Kilimanjaro (5.895 m) og på grensen mellom Kenya og Tanzania. Fra lodgen er det en fantastisk utsikt til Afrikas høyeste fjell og her bor du midt i den afrikanske villmarken, så det er massevis av dyr i området. Blant annet vil du kunne oppleve mange elefanter.
 
Lodgen har et lekkert basseng, som du selvsagt fritt kan benytte. Det er også massasjeavdeling og en liten souvenirbutikk. I restauranten serveres det lekker mat fra hele verden, både til frokost, lunsj og middag - her finner du helt sikkert noe, som smaker deg. Etter maten kan du få servert en smakfull drink eller en kald øl i baren. Det er wifi i alle fellesområder på lodgen, men vær oppmerksom på at kvaliteten og hastigheten kan variere mye.
 
Her på lodgen bor du i luksustelt med fast gulv under føttene. Det er eget bad/toalett med dusj, kaffe-/tefasiliteter og hårføner på rommet. I resepsjonen kan du leie en safebox, hvis du ønsker. Langt de fleste teltene har utsikt til Kilimanjaro, men det er ikke noe vi kan garantere på forhånd.
Les mer
Lake Naivasha Sopa Resort (tidligere Lake Naivasha Sopa Lodge) ligger helt ned til Lake Naivasha, ca. halvannen times kjøretur fra Nairobi. Her bor du midt i den afrikanske naturen, der dyrene ofte kommer for å beite eller drikke vann. Du kan være heldig å se en flodhest, en bukk eller en giraff rett uten for vinduet.
 
Lodgen er bygget med respekt for den naturen, som den ligger midt i. Man har derfor designet og bygget lodgen etter naturen i stedet for å tilpasse naturen og felle trær for å få plass til lodgen og bygningene. Du kan fornemme at det er tenkt over dette - og det gir en helt særlig arkitektur, som er kreativt utformet for å få plass under og imellom trærne. Det gjør denne lodgen ganske unik. Bygningene på lodgen og hyttene er bygget i naturfarget sten, mens flotte bougainvillea-blomster snor seg rundt og gir stedet et fargerikt pust.
 
På lodgen er det to bassenger, som du selvsagt fritt kan benytte og det er også mulighet for å låne kortstokk og brettspill. Dessuten er det på lodgen både restaurant og bar og et fellesområde med TV og wifi. Det er også en liten souvenirbutikk, et fitness-senter og tennisbane.
 
Rommene ligger i separate lugarer med to store rom i hver lugar. Alle rommene har eget bad, TV, minibar, kaffe- og tekoker, safe og balkong/terrasse hvor du kan sitte og nyte den vakre utsikten.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
Sentrim Mara Lodge ligger 4-5 timers kjøretur fra Nairobi og bare et steinkast fra Masai Mara-reservatet, som er Kenyas største og beste safaridestinasjon. Lodgen ligger rett ned til Mara-elven, der flere millioner gnuer, villsvin og sebraer to ganger om året vandrer fra Kenya til Tanzania og retur i sin søken etter fersk beite. Den såkalte Great Migration - et spektakulært syn og en helt unik opplevelse, som ansees for å være verdens syvende vidunder.
 
På lodgen finner du et lekkert basseng med poolbar, spaavdeling, souvenirbutikk, en bar og et loungeområde, der du kan slappe av etter en lang dag på safari. Det er også en restaurant, så du kan få stilt sulten til både frokost, lunsj og middag.
 
Her bor du i luksustelt med fast gulv og eget bad/toalett. Mot ekstra tillegg er det mulig å oppgradere, så du i stedet bor i en liten hytte. Noen av rommene har utsikt til fjellene, men dette kan vi ikke garantere på forhånd. Det er mulig å leie en safebox i resepsjonen.
Les mer

På åssidene i Oloolaimutia Hills, ca. seks timers kjøretur fra Nairobi, ligger Masai Mara Sopa Lodge - midt i Masai Mara-reservatet, som er det beste safaristed i hele Kenya. Her går dyrene omkring rett utenfor og du hører ofte løvebrøl i nærheten.

På lodgen er det et basseng, som du selvsagt fritt kan bruke og det er også mulighet for å låne kortstokk og brettspill. På lodgen finner du også en restaurant, en bar og en lounge, der du kan slappe av etter en lang dag på safari, og en liten souvenirbutikk. I fellesområdet er det TV og wifi.

Lodgen består av 50 separate hytter, som er bygget i tradisjonell afrikansk stil. Hver hytte har to rom og hvert rom har eget baderom, myggnett, safebox og veranda eller terrasse med utsikt til de vakre omgivelsene og den flotte natur.

Mot ekstra tillegg kan du oppgradere rommet, så du får mer plass.

Les mer