>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Zebras løper i elva

Sentrim Amboseli Lodge

Sentrim Amboseli Lodge ligger ved Amboseli National Park, rett ved Mount Kilimanjaro (5.895 m) og på grensen mellom Kenya og Tanzania. Fra lodgen er det en fantastisk utsikt til Afrikas høyeste fjell og her bor du midt i den afrikanske villmarken, så det er massevis av dyr i området. Blant annet vil du kunne oppleve mange elefanter.

Lodgen har et lekkert basseng, som du selvsagt fritt kan benytte. Det er også massasjeavdeling og en liten souvenirbutikk. I restauranten serveres det lekker mat fra hele verden, både til frokost, lunsj og middag - her finner du helt sikkert noe, som smaker deg. Etter maten kan du få servert en smakfull drink eller en kald øl i baren. Det er wifi i alle fellesområder på lodgen, men vær oppmerksom på at kvaliteten og hastigheten kan variere mye.

Her på lodgen bor du i luksustelt med fast gulv under føttene. Det er eget bad/toalett med dusj, kaffe-/tefasiliteter og hårføner på rommet. I resepsjonen kan du leie en safebox, hvis du ønsker. Langt de fleste teltene har utsikt til Kilimanjaro, men det er ikke noe vi kan garantere på forhånd.

Vær og klima