>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Zebras løper i elva

Sentrim Mara Lodge

Sentrim Mara Lodge ligger 4-5 timers kjøretur fra Nairobi og bare et steinkast fra Masai Mara-reservatet, som er Kenyas største og beste safaridestinasjon. Lodgen ligger rett ned til Mara-elven, der flere millioner gnuer, villsvin og sebraer to ganger om året vandrer fra Kenya til Tanzania og retur i sin søken etter fersk beite. Den såkalte Great Migration - et spektakulært syn og en helt unik opplevelse, som ansees for å være verdens syvende vidunder.

På lodgen finner du et lekkert basseng med poolbar, spaavdeling, souvenirbutikk, en bar og et loungeområde, der du kan slappe av etter en lang dag på safari. Det er også en restaurant, så du kan få stilt sulten til både frokost, lunsj og middag.

Her bor du i luksustelt med fast gulv og eget bad/toalett. Mot ekstra tillegg er det mulig å oppgradere, så du i stedet bor i en liten hytte. Noen av rommene har utsikt til fjellene, men dette kan vi ikke garantere på forhånd. Det er mulig å leie en safebox i resepsjonen.

Vær og klima