>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Zebras løper i elva

The Ark Lodge

Ark Lodge ligger i hjertet av Aberdare nasjonalpark med en fantastisk panoramautsikt over de vakre omgivelsene og det nærliggende vannhullet, som tiltrekker seg mye dyreliv.
 
Her kan du glede deg til å oppleve Kenyas dyreliv på nært hold – helt uten å forlate lodgen. Det er fire utsiktsområder, hvorfra du kan observere dyrenes aktivitet i fred og ro. Ønsker du å komme på nært hold, anbefaler vi et besøk til lodgens delvis underjordiske hi, som er det perfekte gjemmestedet for å oppleve dyrene og kanskje ta bilder på nært hold.
 
Ark Lodges restaurant serverer deilige retter med lokale råvarer morgen og kveld, enten fra buffet eller fra menyen avhengig av antall gjester, mens lodgens koselige bar lar deg slukke tørsten etter vin og andre drikkevarer. Det er også en liten suvenirbutikk hvor du kan finne fine suvenirer, bøker og et lite utvalg toalettsaker.
 
Ark Lodge har 60 fine rom fordelt på tre etasjer. Alle rommene er enkelt innrettet med eget baderom, dobbeltseng eller enkeltsenger samt en buzzer for å vekke deg hvis spesielt interessante dyr dukker opp ved vannhullet i løpet av natten.

Vær og klima