>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Zebras løper i elva

Keekorok Lodge

Det sjarmerende Keekorok Lodge, som er bygget i lokal stil med sandsten og sedertre og som har en helt unik beliggenhet midt i Masai Mara National Reserve er et perfekt utgangspunkt for game drives i det ikoniske viltreservat.

På selve lodgen er det også mulighet for å oppleve det afrikanske dyreliv – både fra bassenget og solterrassen og fra den 300 m lange gangbro med utsikt til en liten sjø, der det blant annet kommer mange flodhester. Nettopp gangbroen er noe av det, som mange gjester fremhever som noe særlig, fordi det gir en unik mulighet for å komme helt tett på dyrene.

Mellom safariturene kan du nyte den vakre natur, skjemme bort deg selv med en avslappende massasje (skal kjøpes i tillegg) eller slappe av ved bassenget, som også har en poolbar. Reiser du med barn, er det dessuten mulighet for å bruke lekeplassen, som er på stedet.

Lodgens restaurant serverer et stort utvalg av tradisjonelle afrikanske og internasjonale retter, mens baren byr på en fin samling av whiskey og sigarer - og selvsagt friskkvernet, kenyansk kaffe. Stedet har også wi-fi, safebox og særskilt røykeområde.

På Keekorok Lodge bor du i romslige rom med eget bad/toalett og balkong/terrasse. De koselige rommene er i afrikansk stil og har dessuten myggnet og loftventilator.

Dobbeltrom m. helpensjon, fra
600 Kr.
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.

Vær og klima