Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
Lions nyter et måltid

Lamai Safari Lodges

Lamai Safari har flere sjarmerende lodges og hytter, som alle ligger vakkert plassert i dyrerike områder med utsikt til vannhull eller beiteområder, der du kan oppleve de ville dyr helt tett på.

 

Alle innkvarteringsstedene hos Lamai Safari har fellesområder med for eksempel basseng, bar med selvbetjening, bålsted og utsiktsterrasse.

 

Alle lodges og hytter hos Lamai Safari er av samme standard, og det er mulighet for å forsyne seg med te og kaffe. Alle rommene har eget toalett og bad, komfortable senger med myggnett, aircondition og et koselig uteområde. Dersom du ønsker trippelrom, vil det bli satt en ekstra slå-ut seng på rommet.

 

Lamai Safari har, som noe helt unikt, sitt eget private Big Five-område i åpen forbindelse med Kruger Nasjonalpark. Derfor er det god mulighet for fantastiske opplevelser, når du bor på Lamai Safari Lodges.