Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Pullman Cape Town City Centre

På Pullman Cape Town City Centre får du en fantastisk beliggenhet i gåavstand til V&A Waterfront, pene rom, basseng og flere spisesteder.

Pullman Cape Town City Centre

Sør-Afrika

Pullman Cape Town City Centre er et arkitektonisk flott hotell med en fantastisk beliggenhet i Cape Towns sentrale handelsdistrikt. Her bor du i gåavstand til V&A Waterfront – Cape Towns mest populære shoppingområde, som byr på en haug av spennende butikker og restauranter.

I området finns det også gode transportmuligheter med enkel adgang til turistattraksjoner som Table Mountain Nasjonalpark, Clifton Beach, Bo-Kaap, Castle of Good Hope og Kirstenbosch Gardens.

På Pullman Cape Town City Centre kan du starte dagen med en lekker frokostbuffet i restauranten The Stratus, innen du drar på oppdagelse i den pulserende storbyen.

Etter dagens mange opplevelser kan du få opp pulsen i treningsrommet eller ta en avslappende svømmetur i bassenget på hotellet, innen du nyter en kald forfriskning i en av hotellets to barer, som serverer klassiske cocktails og drinks og som har et stort utvalg av retter fra gourmet-burgere til lette snacks og salater.

Alle rommene på Pullman Cape Town City Centre har utsikt til byen, fjellene, havnen eller sjøen og de er alle pent og moderne innrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, safebox, minibar, Smart TV, gratis wi-fi, mulighet for å lage kaffe og te, strykejern, hårføner og baderom med rainshower.

Hotellet tilbyr dessuten leie av babyseng og laundry service, så du kan få vasket klær.

Fakta om Sør-Afrika
  • Pretoria
  • Engelsk og afrikaans
  • Rand
  • 54,3 mio.
  • 3°C - 28°C
  • Sommertid 0 time, vintertid +1 timer