>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

The Capital Pearls

The Capital Pearls er et deilig leilighetsresort med svømmebasseng, rett på den vakre sandstranden i Umhlanga og nær kjøpesentre, restauranter etc.

The Capital Pearls

Sør-Afrika

The Capital Pearls er et deilig og moderne leilighetsresort, som ligger rett på den vakre sandstranden i Umhlanga i den nordlige delen av den sør-afrikanske byen Durban. Feriestedet har en fantastisk utsikt over den gylne stranden og det vakre Indiahavet, og her er det godt grunnlag for den perfekte strandferien med muligheter for både avslapning og aktiviteter.

Aktiviteter og utflukter

Den sentrale beliggenheten rett på stranden gjør The Capital Pearls til en ideell base, uansett om du vil slappe av og nyte strandlivet eller utforske Durbans mange turistattraksjoner.

Leilighetshotellet er knyttet til det luksuriøse Pearls Mall, som tilbyr et stort utvalg av butikker og restauranter. I gåavstand fra hotellet finner du den lange, brede Umhlanga Beach, som har blitt tildelt Blått Flagg for sikkerhet, det berømte fyrtårn Umhlanga fyrtårn og Gateway kjøpesenter.

Ønsker du å utforske sentrale Durban og besøke populære attraksjoner som uShaka Marine World, kan du enkelt bestille en sjåfør på hotellet, som kan kjøre deg de ca. 18 km til sentrum.

Fasiliteter på hotellet

The Capital Pearls har et stort, lekkert bassengområde med svømmebasseng, solsenger og bassengbar, der du kan ta en forfriskende svømmetur, lese en god bok eller bare slappe helt av. Svømmebassenget har også en del, som er lavere og som derfor er ideell for barn.

I tilknytning til leilighetskomplekset er det også et innendørs lekeområde for barn, og for de voksne er det både treningsrom og spaavdeling, der du har god mulighet for å skjemme deg bort med en avslappende behandling.

Hotellets restaurant tilbyr en deilig frokost- og lunsjbuffét og mulighet for å bestille mat fra a la carte-menyen på kvelden. Blir du litt sulten i løpet av dagen, kan du bestille drinker og snacks fra bassengbaren, og romservice er tilgjengelig hele døgnet.

Slik bor du

Hos The Capital Pearls får du den perfekte kombinasjonen av hjemmekos og luksuriøse omgivelser.

Her bor du i fine leiligheter med komfortable senger, bad med dusj og kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, liten komfyr og kjøleskap, slik at du har mulighet for å lage mat selv. Alle leilighetene har også aircondition, vaskemaskin, hårføner og Wi-Fi.

Det er mulig å låne badehåndklær på hotellet mot et depositum.

Fakta om Sør-Afrika
  • Pretoria
  • Engelsk og afrikaans
  • Rand
  • 54,3 mio.
  • 3°C - 28°C
  • Sommertid 0 time, vintertid +1 timer