Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

The Capital Zimbali

The Capital Zimbali er et 5* luksusresort med skjønne bassengområder, privat strand, gode restauranter og 18-hulls golfbane. Bestill din badeferie i Durban her.

The Capital Zimbali

Sør-Afrika
The Capital Zimbali er et luksuriøst, 5-stjernet resort, som ligger idyllisk nær kystbyen Ballito på den vakre nordkysten, bare 40 km fra den pulserende storbyen Durban. Resortet ligger i en stor, frodig oase utenfor byen og byr på en vidunderlig kombinasjon av avslapping, ro og masse aktivitetsmuligheter. Med sitt store areal og mange forskjellige områder er resortet ideelt for både barnefamilier og voksne.
 

Aktiviteter og utflukter

The Capital Zimbali ligger i et enormt, innhegnet område med flere restauranter, barer, bassengområder, privat strand og en haug av aktivitetsmuligheter. Du kommer enkelt rundt i området til fots eller med resortets gratis shuttlebusser.
 
Resortet har flere lekre bassengområder med flotte bassenger, behagelige solsenger og poolbar, der du kan bestille kalde drikkevarer og snacks i løpet av dagen. Det er også et særlig bassengområde for barn.
 
Fra et av bassengområdene, som ligger med en skjønn utsikt over havet, er det direkte adgang til hotellets private strand, som er veldig fin til solbading eller gåturer. OBS: Stranden ved hotellet egner seg ikke til bading, for vannet er veldig voldsomt.
 
Ønsker du å bade på stranden, kan resortet enkelt (mot betaling) arrangere transport til Ballito, som er kjent for sin avslappede atmosfære og som har en skjønn sandstrand, som har fått det blå flagg for sine gode badeforhold med livredder og beskyttende hainett.
 
På hotellets område er det også mulig å spille tennis eller squash. Her er det også en vakker og veldig populær 18-hulls golfbane, som er designet av den tidligere sør-afrikanske PGA og British Open-vinner Tom Weiskopf.
 

Fasiliteter på hotellet

Trenger du til litt bortskjemmelse, da kan vi absolutt anbefale et besøk i Mangwanani Signature Spa, som byr på en skjønn fusjon av afrikansk wellness, ultimativ avslapping og eksklusiv bortskjemmelse. Spaavdelingen tilbyr blant annet dampbad, basseng, massasje og ulike behandlinger.
 
The Capital Zimbali har også et fitnessrom, der du kan få opp pulsen, og for barna er det både lekeplass og barneklubb.
 
Området byr på flere forskjellige restauranter, der du kan velge mellom en overdådig buffet eller velsmakende retter fra a la carte-menyen. Det er også en poolbar og en hyggelig beach club, som serverer lette retter i uformelle omgivelser, og en loungebar, der du kan nyte en kald øl eller en fargerik cocktail innen middagen.
 

Slik bor du

På The Capital Zimbali bor du i romslige, luksuriøse og smakfullt innrettet rom, som ligger i den frodige, grønne hagen.
 
Rommene har behagelige dobbeltsenger, skrivebord og garderobe og lekkert baderom med dusj. Alle rom har dessuten aircondition, safebox, tv, wi-fi, hårføner, minibar og mulighet for å lage kaffe og te.
 
Det er mulig å booke rom med forbindelsesdør (begrenset antall), så hele familien kan bo sammen.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.