Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

88th Ella Hotel

Opplev den perfekte blandingen av eventyr og komfort på 88th Ella Hotel i Sri Lanka. Hotellet ligger i nærheten av Ella Gap, Nine Arch Bridge og Flying Ravana Adventure Park, og tilbyr gratis Wi-Fi, rom med klimaanlegg og en variert à la carte-meny. Hotellet er perfekt for både avslapning og utforsk

88th Ella Hotel

Sri Lanka

88th Ella Hotel er et 3-stjerners hotell som er perfekt for eventyrlystne sjeler som ønsker å utforske den sjarmerende byen Ella. Flying Ravana Adventure Park ligger bare 2 km fra hotellet og tilbyr adrenalinfylte aktiviteter som Mega zipline, ATV/quadsykkelturer, rappellering, bueskyting og luftgeværskyting.

En kort spasertur på 1,5 km fra 88th Ella tar deg til Ella Gap, hvor du kan nyte en enestående utsikt over Sri Lankas sørlige landskap. I nærheten, 2,5 km unna, finner du den historisk viktige Nine Arch Bridge, og 4 km fra hotellet ligger den vakre Ravana Ella-fossen og den mytologisk viktige grotten fra Ramayana.

88th Ella tilbyr en eksepsjonell ferieopplevelse med en rekke romalternativer. Hotellets særpreg er den frie utsikten over Ella og fjellene, som sammen med personalets gode service gjør det til et populært reisemål for gjester fra hele verden.

Hotellet har 18 velutstyrte rom, alle med moderne bekvemmeligheter som TV og gratis Wi-Fi. Du kan velge mellom rom med og uten klimaanlegg.

Her kan du nyte en deilig frokost med et utvalg av egg, brød, smør, syltetøy, frukt, fruktjuice, te og kaffe. Restauranten serverer en variert à la carte-meny til lunsj og middag, med alt fra lokale delikatesser til velsmakende vestlige retter.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer