>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Hoteller i Sri Lanka

På Sri Lankas sørkyst finner du dette tropiske paradiset med en unik beliggenhet på en halvøy med vann på begge sider, og en isolert strand i le fra bølgene. Slapp av under palmene eller ved det fine svømmebassenget med utsikt over Det Indiske Ocean. Skjem bort kroppen med en omgang yoga, eller nyt behandlinger i spa-avdelingen på resortet. 

Det er også mulig å planlegge fisketurer, snorkling eller andre turer i området. Dette kan arrangeres på hotellet.

Resortet har to restauranter og en bar med utsikt utover havet. Det er også wifi og tennisbane. De romslige rommene i srilankisk stil har eget bad/toalett, havutsikt, balkong/terrasse, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, hårtørker og tv.

Les mer

I den sørlige del av Sri Lanka, i Tissamaharama, ligger dette vakre hotellet, bare 30 km fra Yala Nasjonalpark. 
Hotellets basseng ligger med utsikt til den grønne hage og området rundt. Sammen med poolbaren og jacuzzien er dette et perfekt sted å slappe av.

Hotellet har 40 flotte rom, som alle har egen terrasse ut mot hagen, eget baderom med "regndusj", aircondition, tv, wifi, pengeskap, vannkoker og hårtørker.

I den store restauranten finner du et stort utvalg av retter både fra Sri Lanka, orientalske retter og retter fra vesten. Det er alltid ferske grønnsaker og frukt og et lekkert utvalg av fersk fisk og skalldyr.

Sri Lanka er kjent for sine Ayurveda-behandlinger, som er en traditionell, helende metode til både kropp og sjel. Ønsker du litt ekstra bortskjemmelse, kan en tur i Ayurveda Spa derfor klart anbefales.

Les mer

Suriya Resort Kammala ligger på stranden nord for Negombo.

Hotellet har en fantastisk utsikt ut over det vakre Indiske Ocean og du kan selvsagt gå direkte ned på stranden. Fra stranden er det mulighet for å prøve krefter med ulike vannsportaktiviteter. Hvis du foretrekker å bade i bassenget, er det selvsagt også en mulighet og hvis du bare ønsker å ligge og slappe av med en god bok, kan du bruke en av liggestolene i basseng-området. Det er også mulighet for å besøke fitness-senteret eller få en deilig massasje eller avslappende behandling i spa-avdelingen.

Restauranten på hotellet serverer lekker mat til alle dagens måltider og i baren kan du få servert en smakfull drink, som du kan nyte i den vakre hagen, som ligger på området. I alle fellesområdene er det gratis wifi. Hotellet tilbyr laundry service, så du kan få vasket klær under oppholdet ditt.

Hotellet har 60 rom og suiter, som alle har eget bad/toalett med toalettartikler og hårføner. Det er også aircondition, minibar, telefon, TV, kaffe- og tefasiliteter, safebox og drikkeflasker med vann på rommet. Mot ekstra tillegg er det mulig å oppgradere rommet.

I perioden 10. desember til 10. januar koster oppgradering til Suriya Resort Kammala 260 NOK per person per natt.

Les mer

Camellia Resort & Spa ligger bare ca. fem minutters kjøretur fra Sigiriya Rock og ca. 20 minutters kjøretur fra Dambulla.

Fra hotellet kan du se den vakre skyline med Sigiriya i bakgrunnen, omgitt av vakker, frodig natur.

Hotellet har en restaurant, som serverer lekre, lokale og autentiske retter og et stort utvalg av retter fra det internasjonale kjøkkenet, så det er noe for enhver smak.

Du kan naturligvis fritt benytte hotellets basseng og hvis du vil skjemme bort deg selv litt, kan du besøke spa-avdelingen, der du blant annet kan få en gang avslappende massasje.

Rommene på hotellet ligger i små hytter, som alle har eget baderom og egen balkong.

Les mer

Mount Lavinia Hotel ligger på en klippetopp på vestkysten av Sri Lanka, rett ut til det vakre Indiske Ocean. Bygningen, som hotellet ligger i, er en av de eldste på Sri Lanka og selve hotellet er et av de mest kjente hoteller på øya. 

Og det er ikke uten grunn. Under kolonitiden valgte guvernør Sir Thomas Maitland nemlig nettopp denne fabelaktige lokasjonen til oppførelsen av sitt palass. Til palasset anla han en hemmelig tunnell, så han kunne smugle sin utkårne, den portugisiske danser Lovina, inn på palasset.

Hotellet har siden blitt satt i stand og er i dag fortsatt en guvernør verdig.

Som gjest kan du selvsagt fritt benytte det lekre bassenget og etterpå kan du ligge i solen på den flotte panoramaterrassen. Hvis du ønsker å skjemme bort deg selv, da kan du i spa-avdelingen få en avslappende massasje eller du kan ta en tur forbi frisøren. Du kan også bli svett i fitness-senteret eller dra på shoppingtur i hotellets shopping arcade.

Ikke langt fra hotellet er det en lekker sandstrand, der det er liggestoler og parasoller. Her kan du ligge og slappe av og nyte utsikten til det Indiske Ocean.

Det er ikke mindre enn tre restauranter på hotellet, som alle serverer lekker mat fra hele verden.

På hotellet er det 34 rom, som alle har eget baderom med hårføner og toalettartikler. Det er også gratis wifi, minibar, safebox, aircondition, TV og kaffe-/tefasiliteter på rommet.

Mot ekstra tillegg kan du oppgradere rommet, så du får havutsikt.

Les mer

Goldi Sands Hotel er et glamurøst hotell, som ligger på stranden i Negombo, nord for hovedstaden Colombo og bare ca. 15 minutters kjøretur fra den internasjonale flyplassen på Sri Lanka.

Resepsjonen har døgnåpent, så du alltid har mulighet for å få hjelp og i alle fellesarealer er det gratis wifi. Hotellet tilbyr laundry service, så du har mulighet for å få vasket klær.

Fra hotellet er det bare få skritt ned til det Indiske Ocean og hvis du foretrekker det, er det selvsagt også mulighet for å ta en svømmetur i bassenget på hotellet.

Det er restaurant på hotellet, der du kan få servert et stort utvalg av lekre retter og i baren kan du nyte en smakfull drink.

Hotellets plassering gjør det til en ideell base for deg, som ønsker å oppleve forskjellige aktiviteter til lands og til vanns. Det er mulighet for vannsportaktiviteter og du kan dra på hvalsafari, besøke fiskemarkedet eller dra inn til byen og se noen av de flotte historiske bygninger som er der. Du kan også leie sykkel, så du kan ta en tur rundt i området på to hjul. Hvis du ønsker å bli bortskjemt litt, da kan du slappe av med en god bok i solen eller få en avslappende behandling i hotellets spa-avdeling.

På hotellet er det 130 rom og suiter, alle med eget baderom, aircondition og egen balkong/terrasse. På alle rommene er det telefon, lite kjøleskap, safebox, hårføner og mulighet for å lage kaffe/te.

Les mer

Insight Resort er et lite hotell, som ligger på den sørlige kysten av Sri Lanka, i byen Ahangama. Dette er en liten fiskerlandsby og når du bor på hotellet, vil du kunne oppleve hverdagen for de lokale fiskerne.

Du kan selvsagt fritt benytte det lekre bassenget eller du kan slappe av i en av liggestolene i bassengområdet med en god bok i hånden. For de yngste gjester er det eget barnebasseng. Hotellet tilbyr laundry service, så du kan få vasket klær under oppholdet ditt.

Aktivitetsutvalget er stort. Du kan spille beach volley, cricket, frisbee, ping-pong og dart og det er fler ulike brettspill, som du fritt kan låne. I loungen er det TV og gratis wifi. Hvis du trenger til å bli bortskjemt litt, da kan du få en avslappende behandling i spa-avdelingen eller delta i yoga-sessions med en erfaren instruktør.

Fra hotellet er det god mulighet for å ta en tur til eksempelvis Galle eller dra på hvalsafari. Du kan også dra ut og svømme med skilpadder eller surfe.

I restauranten kan du få servert lekker mat fra det spennende a la carte-menykortet. Her er det italienske, indiske og asiatiske retter på menyen. Når sulten er stillet, kan du gå i baren og få en smakfull cocktail eller en kald øl, som du kan nyte til synet av den vakre utsikten og det Indiske Ocean.

På hotellet er det 53 rom, som er koselig og komfortabelt innrettet. Alle rommene har aircondition, telefon og gratis vann på flaske.

Les mer

Flott boutique-hotell, som har en vakker plassering i frodige omgivelser med en vidunderlig panoramautsikt over Nuwara Eliya. Få slappet helt av, og nyt roen i den vakre blomsterhagen etter en opplevelsesrik dag.

Hotellet har en koselig restaurant med en blanding av srilankiske og internasjonale retter, pool-bord til fri avbenyttelse og mulighet for romservice. Alle de fine rommene har tv, wifi, aircondition, vannkoker, safe og ikke minst en imponerende utsikt. 

Les mer

En unik gjestfrihet og service karakteriserer Thilanka Hotel! Selv om det har blitt veldig stort gjennom årene, er det fortsatt viktig for dem å tilby komfort som fra et privat hjem kombinert med luksuriøse og moderne fasiliteter fra et velrenommert hotell. Og det lykkes dem absolutt!

Alle rommene har eget romslig bad med alt det du kanskje hadde glemt hjemme – som f.eks. kropps- og hårpleieprodukter, hårtørker og adapter. Det er også både minikjøleskap og kaffe- og tefasiliteter på rommet slik at du kan slappe av med en kopp kaffe/te eller en snack. Hvis du reiser med barn er det selvfølgelig også mulig å få ekstra seng på rommet.

På rommet er det også TV, internett, aircondition og elektrisk safe, og hvis det er annet du trenger er det bare å ringe til roomservice.

Sist men ikke minst, har rommene også egen balkong med en spektakulær utsikt over Kandy by, sjøen eller de vakre omgivelsene.

Les mer

Beliggende i eventyrlige omgivelser med frodig natur, vakre teplantasjer og krystallklare vannfall er Morning Dew Hotel et ideelt sted for deg, som drømmer om å nyte roen og naturen i Sri Lankas maleriske Hill Country – langt vekk fra byens støy og bråk.

Det lekre boutique-hotellet ligger høyt, med formidabel utsikt til byen Ella rett nedenfor og utsikt til både Little Adam's Peak og The Rock. Særlig hotellets rooftop-terrasse byr på en helt fantastisk panoramautsikt over området.

Fra hotellet kan du gå til blant annet Ellas koselige hovedgate, og hvis du virkelig vil på oppdagelse i de frodige omgivelsene er det mulig å leie mountainbikes på stedet.

Den lille a la carte restauranten på Morning Dew Hotel byr på en fin blanding av internasjonale og lokale retter, mens mocktail-baren tilbyr et stort utvalg av ikke-alkoholiske cocktails. Du kan også skjemme bort smaksløkene dine med en kopp lokal te eller friskbrygget kaffe, mens du nyter den vidunderlige utsikten.

Alle rommene på Morning Dew Hotel er pent og smakfult innrettet med lekkert baderom, wi-fi, tv, aircondition, mulighet for roomservice og ikke minst balkong med en vakker utsikt til fjellene som ligger hele veien rundt hotellet.

Vær oppmerksom på at Morning Dew Hotel ligger opp en bratt bakke og derfor ikke er velegnet for folk, som er dårligt gående. Vi hjelper selvsagt gjerne med å finne et alternativt hotell, hvis du ønsker det.

I perioden 10. desember til 10. januar koster oppgradering til Morning Dew Hotel 410 NOK per person per natt.

Les mer

Ceyloni Sigriya Hotel åpnet i 2018 og er allerede et veldig populært hotell på grunn av sin gode beliggenhet, den gode servicen og den autentiske atmosfæren.


I rolige og avslappet omgivelser, bare 5 km fra den verdensberømte Sigiriya Rock, ligger dette intime boutiquehotellet med bare 12 rom, men som allikevel tilbyr alle fasiliteter, som du trenger under oppholdet ditt. Her er badebasseng og en flott restaurant, der flinke kokker leverer smakfulle, srilankanske, indiske og internasjonale retter.


Alle rommene har god plass og har eget baderom med varmt vann, aircondition, tv, wifi og privat terrasse.

Les mer

Det sjarmerende og autentiske Ella Heritage Hotel har en fantastisk beliggendhet ikke langt fra severdigheter som Little Adam’s Peak (1,8 km.) og Ella Spice Garden (500 m.). Ella sentrum ligger bare en kort gåtur derfra, og her finner du barer og restauranter.

 

Rommene er velinnredet med gode senger, skrivebord, tv og eget bad med moderne inventar, rainshower og gratis toalettartikler. Utvalgte rom har også balkong.

 

Ella Heritage har en koselig felles hage, og terrasse med fin utsikt til de vakre omgivelsene. Restauranten er veldig populær, og det kommer ofte gjester utefra. Den er kjent for den koselige atmosfæren, og ikke minst det fantastiske velsmakende kjøkkenet.

 

Vær oppmerksom på at røyking er forbudt på hotellområdet.

Les mer

På Fresco Water Villa bor du i vakre omgivelser med en fantastisk beliggenhet, bare 10-15 minutter fra den berømte løveklippen.

Hotellet har en stor, flott hage og et lekkert bassengområde med liggestoler, som du kan låne uten ekstra kostnad. Du finner også både restaurant og bar og mulighet for roomservice, hvis det skal være ekstra enkelt for deg.

Alle standard deluxe-rommene har eget bad/toalett, minibar, safebox, kaffe- og tefasiliteter, aircondition, wi-fi, hårføner, tv og ikke minst balkong med utsikt til den fine hagen.

Les mer

På Summer Hill Breeze i Nuwara Eliya får du den perfekte kombinasjonen av absolutt fred og vakre omgivelser.

Hotellet har en vidunderlig utsikt over de grønne teplantasjer, Gregory's Lake og ikke minst Sri Lankas høyeste fjell – Pidurutalagala.

Fra hotellets koselige og smakfullt innrettet restaurant og bar kan du dessuten nyte utsikten til maleriske Nuwara Eliya, som også er kjent som Little England på grunn av den sjarmerende kolonistil, som har lagt sitt preg på byen.

Alle rommene på Summer Hill Breeze har wi-fi, aircondition, tv, safebox, minibar, gratis kaffe- og tefasiliteter, hårføner, mulighet for roomservice og ikke minst privat balkong, der du kan slappe av og nyte den fantastiske utsikten over fjellene og innsjøen.

Les mer

Sayura Beach Hotel er beliggende ved den koselige badeby Unawatuna på sørkysten av Sri Lanka.

Hotellet ligger ved en lekker, privat sandstrand, der du kan oppleve skildpadder og i den stille lagunen rett ved hotellet kan du bade og snorkle, mens revet holder deg sikker fra de voldsomme bølger.

Foretrekker du basseng i stedet for strand, kan du ta en svømmetur i det lekre, overdekket bassenget, som ligger i hotellets inngangsplan i åpen forbindelse med sandstranden.

På Sayura Beach Hotel har du også mulighet for å skjemme bort deg selv med en avslappende massasje eller lese en god bok, mens du nyter utsikten fra liggestolen.

Alle rommene er pent og enkelt innrettet med eget bad/toalett med gratis toalettartikler, aircondition, vannkoker, hårføner, tv, safebox og mulighet for roomservice.

Med en formidabel utsikt over havet og beliggenhet rett ved stranden og kort avstand til Unawatuna, som byr på et stort utvalg av restauranter og butikker, er Sayura Beach Hotel alt i alt en ideell base for din badeferie.

Vær oppmerksom på at bølgene kan være veldig høye og at det kan hende at det er understrøm i vannet rett utenfor hotellet. Men i lagunen rett ved siden av er vannet rolig og badevennlig.

Les mer

Beliggende bare 5-10 minutter fra den lekre sandstranden i Unawatuna finner du dette femstjernet Thaproban Pavilion Resort & Spa.

Det luksuriøse boutique-hotellet byr på en avslappet og koselig atmosfære med romslige terrasser og lounge-områder og ikke minst en helt formidabel utsikt over Det Indiske Ocean og det verdensberømte Galle Fort.

Opplev den vakre solnedgangen fra Buena Vista-restauranten, som byr på haugevis av fersk sjømat og et stort utvalg av velsmakende internasjonale, asiatiske og srilankanske retter.

Nyt en guddommelig tilberedt hummer eller grillet blekksprut under åben himmel, bortskjemm kropp og sjel med en avslappende behandling i Sansevi Spa eller dra den korte tur til Unawatuna, der du finner hvite sandstrender og azurblått vann, gode dykke- og snorklemuligheter ved det vakre koralrev, koselige restauranter og massevis av utfluktsmuligheter.

I Unawatuna finner du kort sagt alt hva du trenger under en badeferie i Sri Lanka, og med Thaproban Pavilion Resort & Spa som base er du garantert en avslappende og luksuriøs ferie.

Alle rommene på hotellet er romslige og er elegant innrettet med aircondition, tv, minibar, wi-fi, vannkoker og eget toalett/baderom og terrasse eller balkong med en formidabel utsikt over Det Indiske Ocean.

Mot et tillegg er det også mulig å booke en suite med to soverom og to baderom. Thaproban Pavilion Resort & Spa er derfor spesielt godt egnet til barnefamilier.

Les mer

Oak Ray Wild Yala er et deilig hotell, som ligger i Tissamaharama - ikke langt fra Yala Nasjonalpark.

Hotellet har et herlig bassengområde, der du kan slappe av på en av de mange solsengene, ta en svømmetur i bassenget eller nyte den spektakulære solnedgangen. Det finnes også en koselig bar og en restaurant, som serverer smakfulle retter fra hele verden.

Hos Oak Ray Wild Yala er det 44 fine rom, som alle har klimaanlegg, minibar og safe, egen balkong med vakker utsikt over bassenget og hagen.

Les mer

Thaproban Beach House er et lite, sjarmerende boutiquehotell, som ligger rett ved Unawatunas fantastiske sandstrand med en formidabel utsikt over bukten og havet.

Hotellet er ideelt for gjester som setter pris på beliggenhet fremfor luksus, for det er akkurat det du får - et intimt og enkelt hotell med en helt fantastisk beliggenhet rett på den vakre sandstranden og i gåavstand til Unawatuna by, der du finner et stort utvalg av restauranter.

Hvis du foretrekker å spise på hotellet, har Thaproban Beach House en koselig restaurant, der du kan nyte deilige lokale retter og fersk sjømat med føttene i den myke strandsanden.

Det er ikke noe basseng på Thaproban Beach House, men sjøen er rett utenfor døren, og hvis du ikke klarer deg uten bassenget, er du velkommen til å bruke det deilige bassenget på søsterhotellet Thambapanni Retreat, som ligger ca. 100 m fra hotellet.

Det lille, intime hotellet har kun 12 rom og er ideelt for gjester, som foretrekker et lite hotell med mye sjarm og fantastisk service. Rommene er romslige og enkelt innrettet med klimaanlegg, minibar og safe, bad med dusj og balkong eller terrasse med utsikt over hagen eller omgivelsene. Det er mulig å oppgradere til (delvis) havutsikt.

Les mer

Centara Ceysands Resort & Spa er et luksuriøst hotell, som ligger på en halvøy med Bentota-elven på den ene siden og det vakre Indiske Oceanet på den andre siden. Her bor du direkte på den lange, gylne sandstranden omgitt av sol, hav, palmer og frodige mangrover.

Anlegget har et flott, stort bassengområde med barnebasseng, boblebad, masse solsenger og parasoller. Det er også en pool bar, der du kan kjøpe snacks, kalde drikker og fargerike cocktailer hele dagen.

Det er også et treningsrom, der du kan holde deg i form, en liten souvenirbutikk og mulighet for å bestille utflukter i området. Ulike vannsportaktiviteter som vannski, snorkling og windsurfing tilbys på stranden.

Trenger du til litt bortskjemmelse, kan du ta turen innom den luksuriøse spa-avdelingen, som i tillegg til dampbad og badstue tilbyr avslappende massasjer og autentiske ayurvediske behandlinger, og når sulten melder seg er det både buffét-restaurant og flere a la carte restauranter, som serverer velsmakende asiatiske og internasjonale retter og deilige lokale spesialiteter og fersk sjømat.

På Centara Ceysands Resort & Spa bor du i fine og moderne rom innrettet i varme farger. Alle rommene har klimaanlegg, wi-fi og en balkong eller terrasse, der du kan nyte den vakre utsikten over den grønne hagen eller den frodige mangroven langs elven. Det er mulig å oppgradere til havutsikt, familierom eller connecting rooms.

Les mer

På det luksuriøse, femstjernet Riff Hikkaduwa med direkte adgang til Hikkaduwas gylne sandstrand er det lagt opp til total avslapping og omsorg for både kropp og sjel. Hotellet er derfor spesielt velegnet til voksne.

 

Hotellet er Hikkaduwas første designhotell og er en sand perle, som på vakreste vis kombinerer den tradisjonelle srilankanske og moderne arkitekturen.

 

Her kan du skjemme bort deg selv med en avslappende behandling i hotellets spa-avdeling, få opp pulsen i treningssentret, ta en svømmetur i den lekre «infinity pool» eller slapp av på en solseng med en god bok.

 

Restauranter og barer

På Riff Hikkaduwa er det ikke mindre end fire restauranter og barer.

 

Hovedrestauranten byr på lekker frokost og en a la carte-meny med et stort utvalg av internasjonale og lokale retter, mens baren ved bassenget serverer friske salater, gourmetsandwiches og kjølige drikkevarer.

 

Hvis du virkelig vil bortskjemmes, kan du nyte kokkens lekre spesialiteter eller en drink i hotellets rooftop bar, som har en hyggelig loungestemning og en formidabel, 180 graders utsikt utover havet.

 

Sist men ikke minst byr den stilfulde Lobby Bar & Lounge på friske fruktjuicer, smoothies, cocktails, kaffe, te og andre drikkevarer og et utvalg av lekre appetizers og søte fristelser til hvis du bare er litt sulten.

 

Dessuten finns det både bibliotek, wi-fi og mulighet for yogaleksjoner (mot ekstra kostnad).

 

Rommene på Riff Hikkaduwa

Alle rommene på Riff Hikkaduwa er moderne og smakfult innrettet med naturlige materialer og avdempet farger, som gir en fantastisk avslappende stemning i rommet.

 

Dessuten har alle rommene eget baderom med rainshower, minibar, wi-fi, king-size seng, aircondition, tv, vannkoker, gratis Ceylon-te og drikkevann, mulighet for roomservice og balkong med havutsikt.

 

Beliggenhet

Beliggende direkte ved sandstranden i Hikkaduwa og bare 20 minutter fra den berømte havnebyen Galle har du på Riff Hikkaduwa også rik mulighet for å oppleve enda mer av det skjønne Sri Lanka.

 

Dra for eksempel på snorkeltur ved de flotte koralrev, opplev livet under vann fra en båt med glassbunn, legg veien forbi en av de vakre sandstrender langs kysten eller gå en tur i Galles gater og besøk det verdensberømte Galle Fort, som er på UNESCOs verdensarvliste.

 

Vær oppmerksom på at bølgene kan være veldig høye og at det kan hende at det er understrøm i vannet.

Les mer

Det hyggelige boutique-hotell Coco Bay Unawatuna er ganske enkelt en liten bit av paradis.

Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved en liten privat strand med en formidabel utsikt utover det azurblå hav i den rolige del av den berømte Unawatuna-strand.

Her er det en rolig og fredfylt atmosfære, der du kan nyte utsikten til båtene på havet, apene i trærne og krabbene på stranden.

Stranden i Unawatuna er en av de vakreste på Sri Lanka og fra Coco Bay har du kun kort avstand til både den populære turistby Unawatuna og til koselige Galle med spennende butikker, barer, restauranter og ikke minst det berømte Galle Fort.

Fasiliteter og restauranter

På Coco Bay Unawatuna finner du et flott, innbydende basseng og loungebaren Chill Out, der du kan nyte den avslappende atmosfæren ved bassenget med et glass vin, en øl eller en eksotisk cocktail.

Hotellets strandrestaurant, LA MER, som er en av de beste restauranter i Unawatuna, ligger direkte på den vakre stranden med en formidabel utsikt over havet. Her kan du skjemme bort smaksløkene med fersk sjømat, middelhavsinspirerte kjøttretter, autentiske italienske pizzaer og pastaer og velsmakende vegetariske og srilankanske retter.

På Coco Bay er det dessuten mulig å delta i yogaleksjoner eller skjemme bort deg selv med en avslappende massasje (mot ekstra kostnad).

Rommene på Coco Bay

Alle de lekre rommene er innrettet med fokus på komfort, avslapping og eleganse og har en vidunderlig utsikt ut over det azurblå hav. Rommets store, private balkong er innrettet med behagelige hagemøbler og solsenger, der du kan nyte den vakre solnedgangen med et glass vin eller en cocktail i hånden – hvis ikke du vil gå inn og nyte utsikten fra jacuzzien.

For å gjøre oppholdet ditt på Coco Bay Unawatuna enda mer behagelig finner du på alle rommene store king size-senger, tv, minibar, wi-fi, elektronisk safebox, aircondition og takvifte, putemeny, såpemeny, te-/kaffefasiliteter, gratis drikkevann, strykefasiliteter og eget baderom med gratis toalettartikler, jacuzzi, badekåpe og tøfler.

Dessuten er det daglig rengjøring og mulighet for roomservice og vaskeservice.

Les mer

Habarana Village by Cinnamon er et koselig hotell som ligger midt i frodig natur ved bredden av den vakre Habaranasjøen, ca. en halvtimes kjøretur fra Sigiriya.

Hotellet har et deilig svømmebasseng med solsenger og parasoller, samt en spaavdeling hvor du kan unne deg en avslappende spabehandling etter en begivenhetsrik dag.

Restaurantens kveldsbuffé byr på utsøkte internasjonale og lokale retter, og etter middag kan du nyte en eksotisk cocktail i hotellbaren.

På Habarana Village by Cinnamon bor du i små koselige hus, som er bygget i den enkle stilen som lokalbefolkningen bor i. Husene er pent og enkelt innrettet med seng, skrivebord,  eget bad og utsikt over den grønne hagen.

I perioden 10. desember til 10. januar koster oppgradering til Habarana Village by Cinnamon 340 NOK per person per natt.

Les mer

Elephant Reach Yala ligger i fantastiske, frodige omgivelser nær Yala nasjonalpark. Hotellet har et flott svømmebasseng, som er omgitt av fluktstoler og grønne trær. Her er det også en  bar, som byr på vin, øl og  cocktails.

Hotellets restaurant serverer deilige srilankiske retter, tropiske salater og fersk sjømat. Romservice er også tilgjengelig hvis du foretrekker å spise på rommet ditt.

Hos Elephant Reach Yala bor du i fine rom med safe, minibar, romslig bad og en fin terrasse eller balkong med utsikt over hagen eller bassenget.

I perioden 10. desember til 10. januar koster oppgradering til Elephant Reach Yala 275 NOK per person per natt.

Les mer

Hikka Tranz by Cinnamon er et stort og hyggelig hotell som ligger rett ved den lange, gylne sandstranden med kort avstand til sentrum av den populære badebyen Hikkaduwa, som tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og barer.

Hotellet har et stort, deilig bassengområde med eget barnebasseng samt solsenger og parasoller til fri bruk. Det finnes også en god poolbar med utsikt over bassenget og havet. Her serveres det  snacks, kalde drikker og forfriskende cocktails.

Hovedrestauranten på Hikka Tranz by Cinnamon serverer frokost, lunsj og middag fra en buffet med et fint utvalg av internasjonale og lankesiske retter, og resten av dagen har de en à la carte-meny. Hotellet har også en koselig a la carte-restaurant hvor du kan nyte nyfanget fisk og skalldyr til lyden av bølge skvulp.

Hos Hikka Tranz by Cinnamon bor du i fine rom med safe, minibar og Wi-Fi samt egen balkong med delvis utsikt over det vakre Indiahavet.

Les mer

Karpaha Sands er en ekte perle som ligger rett på en av Sri Lankas vakreste sandstrender ca. 20 minutter fra Pasikudah. Det luksuriøse 5-stjerners hotellet danner den perfekte setting for en luksuriøs og avslappende strandferie.

Hotellet er det eneste som ligger rett på den 15 km lange Kalkudah-stranden med fin sand, vaiende palmer og deilig, turkisblått vann. Her kan du nyte den spektakulære soloppgangen over havet med vakre nyanser av oransje, rosa og lilla, før du tar en dukkert i det rolige sjøvannet eller det innbydende evighetsbassenget. Det er også et barnebasseng hvor hotellets yngste gjester kan boltre seg.

For litt mer action er det bare en 20-minutters kjøretur til den populære badebyen Pasikudah, hvor du finner et bredt utvalg av vannsportaktiviteter samt et fantastisk korallrev utenfor kysten hvor du kan utforske det fascinerende livet under havoverflaten med dykkermaske eller snorkel.

Etter en dag med avslapning i paradisiske omgivelser kan du unne deg en avslappende massasje eller en tradisjonell ayurvedabehandling på Karpaha Sands eksklusive spa før du slår deg ned i hotellets restaurant for å nyte en deilig middag med utsikt over det vakre havet og den frodige kokosnøttplantasjen.

Restauranten på Karpaha Sands tilbyr utsøkte srilankiske spesialiteter og inspirerende europeiske retter tilberedt med fersk, økologisk frukt og grønnsaker fra hotellets egen hage samt fersk sjømat direkte fra lokale fiskere. Ønsker du en helt unik opplevelse, kan du bestille en privat, romantisk middag direkte på stranden.

På Karpaha Sands bor du i en av hotellets 17 luksuriøse teltsuiter, hvor natur, autentisitet og luksus er nøkkelordene. De romslige og luksuriøse teltene med fast bunn er plassert i tropiske omgivelser enten i den frodige hagen eller direkte på stranden (tilleggskjøp) og er laget av naturmaterialer som tre, stoff og stein, slik at de smelter fint inn i de naturlige omgivelsene.

Teltene er innredet med lyst og romslig sove- og oppholdsrom, pent innendørs bad og utendørs dusj. Alle teltene har også klimaanlegg, minikjøleskap, wi-fi, safe og en stor, møblert terrasse hvor du kan nyte de rolige og idylliske omgivelsene.

Les mer

Amethyst Resort Pasikudah er et koselig 4-stjerners hotell som ligger på den fantastiske sandstranden i Pasikudah.

Med gyllen sand og rolig asurblått vann, som er ideelt for både bading og snorkling, er Amethyst Resort Pasikudah det perfekte utgangspunktet for en herlig strandferie – enten du foretrekker ren avslapning eller massevis av opplevelser og aktiviteter.

I bukten utenfor Pasikudah ligger et av de mest populære korallrevene på Sri Lanka, og hotellet har et eget dykkesenter som arrangerer snorkling og dykkerturer. Det er også mulig å prøve seg på vannsport som vannski, vindsurfing og kajakkpadling.

Tilbake på hotellet kan du ta en dukkert i det innbydende svømmebassenget, unne deg en forfriskende cocktail i poolbaren mens barna leker i barnebassenget, eller nyte et deilig måltid i hotellets egen restaurant, som tilbyr bl.a. fersk sjømat.

Hvis du vil ha en helt unik opplevelse, kan du bestille en romantisk, privat middag på en pontongbåt.

På Amethyst Resort Pasikudah bor du i fine og romslige rom, bygget som små rekkehus. Alle rommene har klimaanlegg, minibar, safe, TV og bad samt egen terrasse med utsikt over elven. Det er mulig å oppgradere til havutsikt.

Les mer

Serenite Ella er et koselig og sjarmerende boutique-hotell, som ligger i vidunderlige, frodige og fredfylte omgivelser ca. 1 km utenfor Ella.

Fra hotellet er det bare få kilometer til attraksjoner som Nine Arch Bridge, Ella Rock og Little Adam’s Peak og hotellet er derfor et fantastisk utgangspunkt for å utforske området til fots, på mountainbike eller med tuktuk.

Restauranten på hotellet serverer lekre, lokale retter i koselige omgivelser med en helt formidabel utsikt over de flotte omgivelsene. Hvis du vil til byen og spise eller annet på kvelden, anbefaler vi at du tar en tuktuk frem og tilbake, for det er ikke noen gatelamper langs veien.

Alle rommene på Serenite Ella ligger i sjarmerende bungalows med en fantastisk utsikt. Noen har dessuten privat balkong. Det finnes også fler fellesområder på hotellet, der det er mulig å slappe av og nyte omgivelsene.

Rommene på Serenite Ella er enkelt innrettet med et lite oppholdsområde, myggnett over sengen, eget baderom med badekar eller dusj, hårføner, safebox, kjøleskap, minibar og mulighet for å lage kaffe og te.

Vær oppmerksom på  at hotellet ikke er godt egnet for folk som har vanskelig for å gå, for det er en del opp-ned og trapper på området. Hvis dette er en utfordring, anbefaler vi i stedet Ella Heritage.

Les mer

Earl's Regency er et luksuriøst hotell som ligger i vakre, frodige omgivelser utenfor Sri Lankas kulturelle hovedstad, Kandy.

Etter en lang og innholdsrik dag kan du slappe av ved det flotte svømmebassenget, som følger konturene fra den naturlige fjellformasjonen den er bygget inn i. Ved bassenget er det solsenger og en poolbar, som serverer snacks og kalde drikker.

For de minste har hotellet et eget barnebasseng og en liten lekeplass. For de aktive er det mulighet for å spille badminton eller få opp pulsen i treningsrommet. Hotellet ligger også i nærheten av golfbanen på Victoria Golf and Country Resort. Hotellet har også en suvenirbutikk og en spaavdeling hvor du kan unne deg en avslappende massasje.

Når du blir sulten, kan du se frem til spennende kulinariske opplevelser som kombinerer internasjonal gourmetmat med deilige srilankiske spesialiteter. Hotellet har også flere barer, som serverer alt fra småretter og snacks til kalde øl og cocktails.

På Earl's Regency bor du i pene og romslige rom med klimaanlegg, safe og egen balkong, samt bad med badekar.

I perioden 10. desember til 10. januar koster oppgradering til Earl's Regency 410 NOK per person per natt.

Les mer

Cinnamon Bey Beruwala er et stort og populært hotell som ligger rett ved den vakre sandstranden mellom Bentota og Beruwala. Her finner du alle fasiliteter du trenger på en strandferie.

Det nydelige bassengområdet er hotellets naturlige møtepunkt med et stort svømmebasseng, solsenger og parasoller, samt en poolbar som serverer varme snacks, kalde drikker og  cocktails. Cinnamon Bey Beruwala har også et eget basseng reservert for gjester i deluxe-rom, og for de minste er det et barnebasseng samt en barneklubb.

Skal det gjøres noe mer er det mulighet for å spille sandvolleyball og badminton eller man kan prøve seg på vannsportsaktiviteter som vannski og vannscooter. Du kan også få opp pulsen i treningsrommet eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling i den herlige spaavdelingen, som også tilbyr badstue og dampbad.

Når du er sulten kan du velge mellom flere ulike spisesteder som tilbyr kulinariske opplevelser som spenner fra internasjonale og lokale srilankiske retter til nylaget sushi.

På Cinnamon Bey Beruwala bor du i fine og moderne superior-rom med egen balkong eller terrasse og utsikt over hagen. Alle rommene har minibar, wi-fi og safe. Det er mulig å betale for en ekstra havutsikt.

Det er også mulig å oppgradere til et rom i Deluxe Ocean Wing, som er en nyere del med eget bassengområde og snackbar reservert for gjester i denne delen. Deluxe-rommene har en fantastisk utsikt over bassenget eller havet.

Les mer

Amaya Beach Pasikudah er et veldig hyggelig hotell som ligger rett på den vakre sandstranden i Pasikudah. Det luksuriøse strandparadiset byr på mange muligheter til å slappe av med lange, late dager på stranden eller ved det fantastiske, store svømmebassenget, som har utsikt over stranden og havet. Her finner du også poolbaren, hvor du kan nyte en kopp srilankisk kaffe eller en forfriskende cocktail.

Skal det skje noe mere, tilbyr hotellet et mangfold av vannsportaktiviteter. Du kan for eksempel prøve deg på jetski, vindsurfing, vannski eller stand up paddle (SUP), ta en tur i kano eller kajakk eller utforske de vakre korallene og livet under havoverflaten med dykkermaske eller snorkel.

Du kan også dra på fisketur og prøve havfiske eller ta en tur i glassbunnsbåt, hvor du kan oppleve livet i havet uten å bli våt.

Tilbake på hotellet kan du unne deg en avslappende massasje eller en tradisjonell ayurvedabehandling i hotellets spa-avdeling, eller du kan delta i aktiviteter som vannpolo, sandvolleyball, badminton og vannaerobic. Du kan også få opp pulsen i treningsrommet eller leie en sykkel slik at du kan utforske de vakre omgivelsene på egenhånd.

For hotellets yngste gjester er det et innendørs lekerom og et barnebasseng hvor barna kan leke og få nye venner.

Når du blir sulten, kan du være glad for at Amaya Beach Pasikudah har noen av de aller beste restaurantene i området. Hovedrestauranten tilbyr en overdådig buffé med smakfulle asiatiske og internasjonale retter samt fersk sjømat, mens Spice Market-restauranten serverer deilige srilankiske retter og forfriskende cocktailer.

Hotellet har også en fantastisk strandklubb, som ligger rett på stranden med en fantastisk utsikt over havet. Her kan du stille sulten med en pizza eller en lett matbit og nyte en kald øl eller en cocktail på en av de komfortable daybedene.

På Amaya Beach Pasikudah bor du i lyse og romslige rom, som er elegant innredet med gode senger, skrivebord og en liten sittegruppe. Alle rommene har wi-fi, minibar, safe og klimaanlegg samt en vakker, privat terrasse eller balkong med utsikt over den grønne hagen. Det er mulig å oppgradere til havutsikt.

I tillegg vil du bli bortskjemt med deilig sengetøy, dundyner og behagelige puter, samt et lekkert bad med regndusj eller badekar, diverse toalettsaker og tykke badekåper.

Les mer

Pledge Scape er et deilig hotell som ligger rett ved den gylne sandstranden i Negombo, med svaiende palmer, strandsand og det vakre indiske hav rett utenfor døren.

Her kan du slappe av ved det flotte evighetsbassenget, som ligger rett på stranden med en fantastisk utsikt over havet. Ta deg en dukkert i Det indiske havs milde bølger eller nyt en forfriskende drink i poolbaren, som servere varme snacks, kalde øl og  cocktails. Hotellet har også et treningsstudio så du kan holde deg i form.

Når du blir sulten kan du bestille smakfulle internasjonale og srilankiske retter i hotellets restaurant, og om kvelden kan du nyte en god cocktail eller et glass vin i den koselige baren, som tilbyr kveldsunderholdning flere ganger i uken.

Hos Pledge Scape bor du i pene og romslige rom, som er innrettet i en moderne og minimalistisk stil. Alle rommene har klimaanlegg, wi-fi, safe, minibar og bad med badekar, samt en balkong hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over havet.

I perioden 10. desember til 10. januar koster oppgradering til Pledge Scape Negombo 275 NOK per person per natt.

Les mer

Grand Udawalawe Safari Resort ligger ca. tre timers kjøretur fra flyplassen i Colombo og bare en kort kjøretur fra Udawalawe Nasjonalpark, der du blant annet kan oppleve elefanter.

Resepsjonen har døgnåpent, så du alltid kan få hjelp og hvis du trenger å få vasket klær, da tilbyr hotellet laundry service.

På resortet finner du et deilig, stort basseng og et fitness-senter, hvis du trenger til å bli litt svett. Det er dessuten et biljardbord og et utendørs teater, som du kan være heldig å få lov å oppleve en forestilling på.

Restauranten på stedet har plass til 250 personer og her får du servert lekre, smakfulle retter fra hele verden. Det er en lounge og en bar, der du kan sitte og slappe av, eventuelt med en smakfull drink i hånden.

Det er mer end 100 rom og suites, som alle har eget baderom og wifi.

Les mer

Heritance Ahungalla er et femstjernet hotell, som ligger nord for Galle, rett ned til det Indiske Ocean.

På hotellet er det to bassenger, som du selvsagt fritt kan benytte - og etterpå kan du nyte solen med en god bok i hånden. Det ene bassenget er en såkalt infinity pool, der det - når du er i vannet - ser ut som bassenget går i ett med havet i horisonten. Det er livreddere i bassengområdet, men bruk av bassengene er selvsagt på eget ansvar. Det er en liten souvenirshop på hotellet, der du blant annet kan kjøpe smykker, vesker og lokalt håndverk.

Det er to restauranter og en liten café på hotellet, så du kan få stilt både den lille og den store sulten. Det er dessuten en koselig bar, der du kan få servert en lekker drink.

På hotellet er det god mulighet for å bli underholdt og samtidig få litt svette på pannen. Det er nemlig både fitness-senter og mulighet for å spille tennis, ping-pong, biljard og badminton. Dessuten er det mulig å leie sykler, så du kan utforske området på egen hånd.

Hotellets 93 rom er alle komfortabelt innrettet og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Det er aircondition, kaffe-/tefasiliteter og wifi og alle rommene har egen balkong/terrasse, der du kan sitte og slappe av og bare nyte utsikten og den vakre solnedgangen.

Les mer

Hotel Suisse ligger i byen Kandy, som er Sri Lankas tidligere hovedstad.

Hotellet ligger i en gammel kolonist-bygning fra det 18. århundre og herfra er det bare ca. to kilometer til både Royal Palace of Kandy og Temple of the Tooth.

Resepsjonen på hotellet har døgnåpent, så du alltid kan få hjelp og de tilbyr blant annet også laundry service, så du kan få vasket klær under oppholdet ditt.

Det er basseng, som du selvsagt fritt kan benytte og i spaen kan du få en avslappende massasje. Hvis du derimot ønsker at det skal skje litt mer, er det fler muligheter for aktivitet. På hotellet finner du  både fitness-senter, tennisbane og spillerom. Det er også mulighet for å leie sykler eller spille tennis.

Restauranten serverer lekker mat til alle døgnets måltider og i den flotte baren kan du nyte en smakfull drink. Det er gratis wifi i alle fellesområder.

Rommene er innrettet med mørke tremøbler og har selvsagt eget baderom. Det er aircondition, TV og wifi på alle rommene. Mot ekstra tillegg kan du oppgradere rommet, så du får balkong/terrasse eller utsikt til innsjøen, Lake Kandy, som ligger rett i nærheten.

Les mer