>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Hoteller i Sri Lanka

På Sri Lankas sørkyst finner du dette tropiske paradiset med en unik beliggenhet på en halvøy med vann på begge sider, og en isolert strand i le fra bølgene. Slapp av under palmene eller ved det fine svømmebassenget med utsikt over Det Indiske Ocean. Skjem bort kroppen med en omgang yoga, eller nyt behandlinger i spa-avdelingen på resortet. 

Det er også mulig å planlegge fisketurer, snorkling eller andre turer i området. Dette kan arrangeres på hotellet.

Resortet har to restauranter og en bar med utsikt utover havet. Det er også wifi og tennisbane. De romslige rommene i srilankisk stil har eget bad/toalett, havutsikt, balkong/terrasse, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, hårtørker og tv.

Les mer

I den sørlige del av Sri Lanka, i Tissamaharama, ligger dette vakre hotellet, bare 30 km fra Yala Nasjonalpark. 
Hotellets basseng ligger med utsikt til den grønne hage og området rundt. Sammen med poolbaren og jacuzzien er dette et perfekt sted å slappe av.

Hotellet har 40 flotte rom, som alle har egen terrasse ut mot hagen, eget baderom med "regndusj", aircondition, tv, wifi, pengeskap, vannkoker og hårtørker.

I den store restauranten finner du et stort utvalg av retter både fra Sri Lanka, orientalske retter og retter fra vesten. Det er alltid ferske grønnsaker og frukt og et lekkert utvalg av fersk fisk og skalldyr.

Sri Lanka er kjent for sine Ayurveda-behandlinger, som er en traditionell, helende metode til både kropp og sjel. Ønsker du litt ekstra bortskjemmelse, kan en tur i Ayurveda Spa derfor klart anbefales.

Les mer

Suriya Resort Kammala ligger på stranden i Negombo nord for Colombo.

Hotellet har en fantastisk utsikt ut over det vakre Indiske Ocean og du kan selvsagt gå direkte ned på stranden. Fra stranden er det mulighet for å prøve krefter med ulike vannsportaktiviteter. Hvis du foretrekker å bade i bassenget, er det selvsagt også en mulighet og hvis du bare ønsker å ligge og slappe av med en god bok, kan du bruke en av liggestolene i basseng-området. Det er også mulighet for å besøke fitness-senteret eller få en deilig massasje eller avslappende behandling i spa-avdelingen.

Restauranten på hotellet serverer lekker mat til alle dagens måltider og i baren kan du få servert en smakfull drink, som du kan nyte i den vakre hagen, som ligger på området. I alle fellesområdene er det gratis wifi. Hotellet tilbyr laundry service, så du kan få vasket klær under oppholdet ditt.

Hotellet har 60 rom og suiter, som alle har eget bad/toalett med toalettartikler og hårføner. Det er også aircondition, minibar, telefon, TV, kaffe- og tefasiliteter, safebox og drikkeflasker med vann på rommet. Mot ekstra tillegg er det mulig å oppgradere rommet.

Les mer

Camellia Resort & Spa ligger bare ca. fem minutters kjøretur fra Sigiriya Rock og ca. 20 minutters kjøretur fra Dambulla.

Fra hotellet kan du se den vakre skyline med Sigiriya i bakgrunnen, omgitt av vakker, frodig natur.

Hotellet har en restaurant, som serverer lekre, lokale og autentiske retter og et stort utvalg av retter fra det internasjonale kjøkkenet, så det er noe for enhver smak.

Du kan naturligvis fritt benytte hotellets basseng og hvis du vil skjemme bort deg selv litt, kan du besøke spa-avdelingen, der du blant annet kan få en gang avslappende massasje.

Rommene på hotellet ligger i små hytter, som alle har eget baderom og egen balkong.

Les mer

Mount Lavinia Hotel ligger på en klippetopp på vestkysten av Sri Lanka, rett ut til det vakre Indiske Ocean. Bygningen, som hotellet ligger i, er en av de eldste på Sri Lanka og selve hotellet er et av de mest kjente hoteller på øya. 

Og det er ikke uten grunn. Under kolonitiden valgte guvernør Sir Thomas Maitland nemlig nettopp denne fabelaktige lokasjonen til oppførelsen av sitt palass. Til palasset anla han en hemmelig tunnell, så han kunne smugle sin utkårne, den portugisiske danser Lovina, inn på palasset.

Hotellet har siden blitt satt i stand og er i dag fortsatt en guvernør verdig.

Som gjest kan du selvsagt fritt benytte det lekre bassenget og etterpå kan du ligge i solen på den flotte panoramaterrassen. Hvis du ønsker å skjemme bort deg selv, da kan du i spa-avdelingen få en avslappende massasje eller du kan ta en tur forbi frisøren. Du kan også bli svett i fitness-senteret eller dra på shoppingtur i hotellets shopping arcade.

Ikke langt fra hotellet er det en lekker sandstrand, der det er liggestoler og parasoller. Her kan du ligge og slappe av og nyte utsikten til det Indiske Ocean.

Det er ikke mindre enn tre restauranter på hotellet, som alle serverer lekker mat fra hele verden.

På hotellet er det 34 rom, som alle har eget baderom med hårføner og toalettartikler. Det er også gratis wifi, minibar, safebox, aircondition, TV og kaffe-/tefasiliteter på rommet.

Mot ekstra tillegg kan du oppgradere rommet, så du får havutsikt.

Les mer

Goldi Sands Hotel er et glamurøst hotell, som ligger på stranden i Negombo, nord for hovedstaden Colombo og bare ca. 15 minutters kjøretur fra den internasjonale flyplassen på Sri Lanka.

Resepsjonen har døgnåpent, så du alltid har mulighet for å få hjelp og i alle fellesarealer er det gratis wifi. Hotellet tilbyr laundry service, så du har mulighet for å få vasket klær.

Fra hotellet er det bare få skritt ned til det Indiske Ocean og hvis du foretrekker det, er det selvsagt også mulighet for å ta en svømmetur i bassenget på hotellet.

Det er restaurant på hotellet, der du kan få servert et stort utvalg av lekre retter og i baren kan du nyte en smakfull drink.

Hotellets plassering gjør det til en ideell base for deg, som ønsker å oppleve forskjellige aktiviteter til lands og til vanns. Det er mulighet for vannsportaktiviteter og du kan dra på hvalsafari, besøke fiskemarkedet eller dra inn til byen og se noen av de flotte historiske bygninger som er der. Du kan også leie sykkel, så du kan ta en tur rundt i området på to hjul. Hvis du ønsker å bli bortskjemt litt, da kan du slappe av med en god bok i solen eller få en avslappende behandling i hotellets spa-avdeling.

På hotellet er det 130 rom og suiter, alle med eget baderom, aircondition og egen balkong/terrasse. På alle rommene er det telefon, lite kjøleskap, safebox, hårføner og mulighet for å lage kaffe/te.

Les mer

Insight Resort er et lite hotell, som ligger på den sørlige kysten av Sri Lanka, i byen Ahangama. Dette er en liten fiskerlandsby og når du bor på hotellet, vil du kunne oppleve hverdagen for de lokale fiskerne.

Du kan selvsagt fritt benytte det lekre bassenget eller du kan slappe av i en av liggestolene i bassengområdet med en god bok i hånden. For de yngste gjester er det eget barnebasseng. Hotellet tilbyr laundry service, så du kan få vasket klær under oppholdet ditt.

Aktivitetsutvalget er stort. Du kan spille beach volley, cricket, frisbee, ping-pong og dart og det er fler ulike brettspill, som du fritt kan låne. I loungen er det TV og gratis wifi. Hvis du trenger til å bli bortskjemt litt, da kan du få en avslappende behandling i spa-avdelingen eller delta i yoga-sessions med en erfaren instruktør.

Fra hotellet er det god mulighet for å ta en tur til eksempelvis Galle eller dra på hvalsafari. Du kan også dra ut og svømme med skilpadder eller surfe.

I restauranten kan du få servert lekker mat fra det spennende a la carte-menykortet. Her er det italienske, indiske og asiatiske retter på menyen. Når sulten er stillet, kan du gå i baren og få en smakfull cocktail eller en kald øl, som du kan nyte til synet av den vakre utsikten og det Indiske Ocean.

På hotellet er det 53 rom, som er koselig og komfortabelt innrettet. Alle rommene har aircondition, telefon og gratis vann på flaske.

Les mer

Flott boutique-hotell, som har en vakker plassering i frodige omgivelser med en vidunderlig panoramautsikt over Nuwara Eliya. Få slappet helt av, og nyt roen i den vakre blomsterhagen etter en opplevelsesrik dag.

Hotellet har en koselig restaurant med en blanding av srilankiske og internasjonale retter, pool-bord til fri avbenyttelse og mulighet for romservice. Alle de fine rommene har tv, wifi, aircondition, vannkoker, safe og ikke minst en imponerende utsikt. 

Les mer

En unik gjestfrihet og service karakteriserer Thilanka Hotel! Selv om det har blitt veldig stort gjennom årene, er det fortsatt viktig for dem å tilby komfort som fra et privat hjem kombinert med luksuriøse og moderne fasiliteter fra et velrenommert hotell. Og det lykkes dem absolutt!

Alle rommene har eget romslig bad med alt det du kanskje hadde glemt hjemme – som f.eks. kropps- og hårpleieprodukter, hårtørker og adapter. Det er også både minikjøleskap og kaffe- og tefasiliteter på rommet slik at du kan slappe av med en kopp kaffe/te eller en snack. Hvis du reiser med barn er det selvfølgelig også mulig å få ekstra seng på rommet.

På rommet er det også TV, internett, aircondition og elektrisk safe, og hvis det er annet du trenger er det bare å ringe til roomservice.

Sist men ikke minst, har rommene også egen balkong med en spektakulær utsikt over Kandy by, sjøen eller de vakre omgivelsene.

Les mer

Beliggende i eventyrlige omgivelser med frodig natur, vakre teplantasjer og krystallklare vannfall er Morning Dew Hotel et ideelt sted for deg, som drømmer om å nyte roen og naturen i Sri Lankas maleriske Hill Country – langt vekk fra byens støy og bråk.

Det lekre boutique-hotellet ligger høyt, med formidabel utsikt til byen Ella rett nedenfor og utsikt til både Little Adam's Peak og The Rock. Særlig hotellets rooftop-terrasse byr på en helt fantastisk panoramautsikt over området.

Fra hotellet kan du gå til blant annet Ellas koselige hovedgate, og hvis du virkelig vil på oppdagelse i de frodige omgivelsene er det mulig å leie mountainbikes på stedet.

Den lille a la carte restauranten på Morning Dew Hotel byr på en fin blanding av internasjonale og lokale retter, mens mocktail-baren tilbyr et stort utvalg av ikke-alkoholiske cocktails. Du kan også skjemme bort smaksløkene dine med en kopp lokal te eller friskbrygget kaffe, mens du nyter den vidunderlige utsikten.

Alle rommene på Morning Dew Hotel er pent og smakfult innrettet med lekkert baderom, wi-fi, tv, aircondition, mulighet for roomservice og ikke minst balkong med en vakker utsikt til fjellene som ligger hele veien rundt hotellet.

Vær oppmerksom på at Morning Dew Hotel ligger opp en bratt bakke og derfor ikke er velegnet for folk, som er dårligt gående. Vi hjelper selvsagt gjerne med å finne et alternativt hotell, hvis du ønsker det.

Les mer

Ceyloni Sigriya Hotel åpnet i 2018 og er allerede et veldig populært hotell på grunn av sin gode beliggenhet, den gode servicen og den autentiske atmosfæren.


I rolige og avslappet omgivelser, bare 5 km fra den verdensberømte Sigiriya Rock, ligger dette intime boutiquehotellet med bare 12 rom, men som allikevel tilbyr alle fasiliteter, som du trenger under oppholdet ditt. Her er badebasseng og en flott restaurant, der flinke kokker leverer smakfulle, srilankanske, indiske og internasjonale retter.


Alle rommene har god plass og har eget baderom med varmt vann, aircondition, tv, wifi og privat terrasse.

Les mer

Det sjarmerende og autentiske Ella Heritage Hotel har en fantastisk beliggendhet ikke langt fra severdigheter som Little Adam’s Peak (1,8 km.) og Ella Spice Garden (500 m.). Ella sentrum ligger bare en kort gåtur derfra, og her finner du barer og restauranter.

 

Rommene er velinnredet med gode senger, skrivebord, tv og eget bad med moderne inventar, rainshower og gratis toalettartikler. Utvalgte rom har også balkong.

 

Ella Heritage har en koselig felles hage, og terrasse med fin utsikt til de vakre omgivelsene. Restauranten er veldig populær, og det kommer ofte gjester utefra. Den er kjent for den koselige atmosfæren, og ikke minst det fantastiske velsmakende kjøkkenet.

 

Vær oppmerksom på at røyking er forbudt på hotellområdet.

Les mer

På Fresco Water Villa bor du i vakre omgivelser med en fantastisk beliggenhet, bare 10-15 minutter fra den berømte løveklippen.

Hotellet har en stor, flott hage og et lekkert bassengområde med liggestoler, som du kan låne uten ekstra kostnad. Du finner også både restaurant og bar og mulighet for roomservice, hvis det skal være ekstra enkelt for deg.

Alle standard deluxe-rommene har eget bad/toalett, minibar, safebox, kaffe- og tefasiliteter, aircondition, wi-fi, hårføner, tv og ikke minst balkong med utsikt til den fine hagen.

Les mer

På Summer Hill Breeze i Nuwara Eliya får du den perfekte kombinasjonen av absolutt fred og vakre omgivelser.

Hotellet har en vidunderlig utsikt over de grønne teplantasjer, Gregory's Lake og ikke minst Sri Lankas høyeste fjell – Pidurutalagala.

Fra hotellets koselige og smakfullt innrettet restaurant og bar kan du dessuten nyte utsikten til maleriske Nuwara Eliya, som også er kjent som Little England på grunn av den sjarmerende kolonistil, som har lagt sitt preg på byen.

Alle rommene på Summer Hill Breeze har wi-fi, aircondition, tv, safebox, minibar, gratis kaffe- og tefasiliteter, hårføner, mulighet for roomservice og ikke minst privat balkong, der du kan slappe av og nyte den fantastiske utsikten over fjellene og innsjøen.

Les mer

Sayura Beach Hotel er beliggende ved den koselige badeby Unawatuna på sørkysten av Sri Lanka.

Hotellet ligger ved en lekker, privat sandstrand, der du kan oppleve skildpadder og i den stille lagunen rett ved hotellet kan du bade og snorkle, mens revet holder deg sikker fra de voldsomme bølger.

Foretrekker du basseng i stedet for strand, kan du ta en svømmetur i det lekre, overdekket bassenget, som ligger i hotellets inngangsplan i åpen forbindelse med sandstranden.

På Sayura Beach Hotel har du også mulighet for å skjemme bort deg selv med en avslappende massasje eller lese en god bok, mens du nyter utsikten fra liggestolen.

Alle rommene er pent og enkelt innrettet med eget bad/toalett med gratis toalettartikler, aircondition, vannkoker, hårføner, tv, safebox og mulighet for roomservice.

Med en formidabel utsikt over havet og beliggenhet rett ved stranden og kort avstand til Unawatuna, som byr på et stort utvalg av restauranter og butikker, er Sayura Beach Hotel alt i alt en ideell base for din badeferie.

Vær oppmerksom på at bølgene kan være veldig høye og at det kan hende at det er understrøm i vannet rett utenfor hotellet. Men i lagunen rett ved siden av er vannet rolig og badevennlig.

Les mer

Beliggende bare 5-10 minutter fra den lekre sandstranden i Unawatuna finner du dette femstjernet Thaproban Pavilion Resort & Spa.

Det luksuriøse boutique-hotellet byr på en avslappet og koselig atmosfære med romslige terrasser og lounge-områder og ikke minst en helt formidabel utsikt over Det Indiske Ocean og det verdensberømte Galle Fort.

Opplev den vakre solnedgangen fra Buena Vista-restauranten, som byr på haugevis av fersk sjømat og et stort utvalg av velsmakende internasjonale, asiatiske og srilankanske retter.

Nyt en guddommelig tilberedt hummer eller grillet blekksprut under åben himmel, bortskjemm kropp og sjel med en avslappende behandling i Sansevi Spa eller dra den korte tur til Unawatuna, der du finner hvite sandstrender og azurblått vann, gode dykke- og snorklemuligheter ved det vakre koralrev, koselige restauranter og massevis av utfluktsmuligheter.

I Unawatuna finner du kort sagt alt hva du trenger under en badeferie i Sri Lanka, og med Thaproban Pavilion Resort & Spa som base er du garantert en avslappende og luksuriøs ferie.

Alle rommene på hotellet er romslige og er elegant innrettet med aircondition, tv, minibar, wi-fi, vannkoker og eget toalett/baderom og terrasse eller balkong med en formidabel utsikt over Det Indiske Ocean.

Mot et tillegg er det også mulig å booke en suite med to soverom og to baderom. Thaproban Pavilion Resort & Spa er derfor spesielt godt egnet til barnefamilier.

Les mer

På det luksuriøse, femstjernet Riff Hikkaduwa med direkte adgang til Hikkaduwas gylne sandstrand er det lagt opp til total avslapping og omsorg for både kropp og sjel. Hotellet er derfor spesielt velegnet til voksne.

 

Hotellet er Hikkaduwas første designhotell og er en sand perle, som på vakreste vis kombinerer den tradisjonelle srilankanske og moderne arkitekturen.

 

Her kan du skjemme bort deg selv med en avslappende behandling i hotellets spa-avdeling, få opp pulsen i treningssentret, ta en svømmetur i den lekre «infinity pool» eller slapp av på en solseng med en god bok.

 

Restauranter og barer

På Riff Hikkaduwa er det ikke mindre end fire restauranter og barer.

 

Hovedrestauranten byr på lekker frokost og en a la carte-meny med et stort utvalg av internasjonale og lokale retter, mens baren ved bassenget serverer friske salater, gourmetsandwiches og kjølige drikkevarer.

 

Hvis du virkelig vil bortskjemmes, kan du nyte kokkens lekre spesialiteter eller en drink i hotellets rooftop bar, som har en hyggelig loungestemning og en formidabel, 180 graders utsikt utover havet.

 

Sist men ikke minst byr den stilfulde Lobby Bar & Lounge på friske fruktjuicer, smoothies, cocktails, kaffe, te og andre drikkevarer og et utvalg av lekre appetizers og søte fristelser til hvis du bare er litt sulten.

 

Dessuten finns det både bibliotek, wi-fi og mulighet for yogaleksjoner (mot ekstra kostnad).

 

Rommene på Riff Hikkaduwa

Alle rommene på Riff Hikkaduwa er moderne og smakfult innrettet med naturlige materialer og avdempet farger, som gir en fantastisk avslappende stemning i rommet.

 

Dessuten har alle rommene eget baderom med rainshower, minibar, wi-fi, king-size seng, aircondition, tv, vannkoker, gratis Ceylon-te og drikkevann, mulighet for roomservice og balkong med havutsikt.

 

Beliggenhet

Beliggende direkte ved sandstranden i Hikkaduwa og bare 20 minutter fra den berømte havnebyen Galle har du på Riff Hikkaduwa også rik mulighet for å oppleve enda mer av det skjønne Sri Lanka.

 

Dra for eksempel på snorkeltur ved de flotte koralrev, opplev livet under vann fra en båt med glassbunn, legg veien forbi en av de vakre sandstrender langs kysten eller gå en tur i Galles gater og besøk det verdensberømte Galle Fort, som er på UNESCOs verdensarvliste.

 

Vær oppmerksom på at bølgene kan være veldig høye og at det kan hende at det er understrøm i vannet.

Les mer

Det hyggelige boutique-hotell Coco Bay Unawatuna er ganske enkelt en liten bit av paradis.

 

Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved en liten privat strand med en formidabel utsikt utover det azurblå hav i den rolige del av den berømte Unawatuna-strand.

 

Her er det en rolig og fredfylt atmosfære, der du kan nyte utsikten til båtene på havet, apene i trærne og krabbene på stranden.

 

Stranden i Unawatuna er en av de vakreste på Sri Lanka og fra Coco Bay har du kun kort avstand til både den populære turistby Unawatuna og til koselige Galle med spennende butikker, barer, restauranter og ikke minst det berømte Galle Fort.

 

Fasiliteter og restauranter

På Coco Bay Unawatuna finner du et flott, innbydende basseng og loungebaren Chill Out, der du kan nyte den avslappende atmosfæren ved bassenget med et glass vin, en øl eller en eksotisk cocktail.

 

Hotellets strandrestaurant, LA MER, som er en av de beste restauranter i Unawatuna, ligger direkte på den vakre stranden med en formidabel utsikt over havet. Her kan du skjemme bort smaksløkene med fersk sjømat, middelhavsinspirerte kjøttretter, autentiske italienske pizzaer og pastaer og velsmakende vegetariske og srilankanske retter.

 

På Coco Bay er det dessuten mulig å delta i yogaleksjoner eller skjemme bort deg selv med en avslappende massasje (mot ekstra kostnad).

 

Rommene på Coco Bay

Alle de lekre rommene er innrettet med fokus på komfort, avslapping og eleganse og har en vidunderlig utsikt ut over det azurblå hav. Rommets store, private balkong er innrettet med behagelige hagemøbler og solsenger, der du kan nyte den vakre solnedgangen med et glass vin eller en cocktail i hånden – hvis ikke du vil gå inn og nyte utsikten fra jacuzzien.

 

For å gjøre oppholdet ditt på Coco Bay Unawatuna enda mer behagelig finner du på alle rommene store king size-senger, tv, minibar, wi-fi, elektronisk safebox, aircondition og takvifte, putemeny, såpemeny, te-/kaffefasiliteter, gratis drikkevann, strykefasiliteter og eget baderom med gratis toalettartikler, jacuzzi, badekåpe og tøfler.

 

Dessuten er det daglig rengjøring og mulighet for roomservice og vaskeservice.

Les mer

Serenite Ella er et koselig og sjarmerende boutique-hotell, som ligger i vidunderlige, frodige og fredfylte omgivelser ca. 1 km utenfor Ella.

Fra hotellet er det bare få kilometer til attraksjoner som Nine Arch Bridge, Ella Rock og Little Adam’s Peak og hotellet er derfor et fantastisk utgangspunkt for å utforske området til fots, på mountainbike eller med tuktuk.

Restauranten på hotellet serverer lekre, lokale retter i koselige omgivelser med en helt formidabel utsikt over de flotte omgivelsene. Hvis du vil til byen og spise eller annet på kvelden, anbefaler vi at du tar en tuktuk frem og tilbake, for det er ikke noen gatelamper langs veien.

Alle rommene på Serenite Ella ligger i sjarmerende bungalows med en fantastisk utsikt. Noen har dessuten privat balkong. Det finnes også fler fellesområder på hotellet, der det er mulig å slappe av og nyte omgivelsene.

Rommene på Serenite Ella er enkelt innrettet med et lite oppholdsområde, myggnett over sengen, eget baderom med badekar eller dusj, hårføner, safebox, kjøleskap, minibar og mulighet for å lage kaffe og te.

Vær oppmerksom på  at hotellet ikke er godt egnet for folk som har vanskelig for å gå, for det er en del opp-ned og trapper på området. Hvis dette er en utfordring, anbefaler vi i stedet Ella Heritage.

Les mer

Grand Udawalawe Safari Resort ligger ca. tre timers kjøretur fra flyplassen i Colombo og bare en kort kjøretur fra Udawalawe Nasjonalpark, der du blant annet kan oppleve elefanter.

Resepsjonen har døgnåpent, så du alltid kan få hjelp og hvis du trenger å få vasket klær, da tilbyr hotellet laundry service.

På resortet finner du et deilig, stort basseng og et fitness-senter, hvis du trenger til å bli litt svett. Det er dessuten et biljardbord og et utendørs teater, som du kan være heldig å få lov å oppleve en forestilling på.

Restauranten på stedet har plass til 250 personer og her får du servert lekre, smakfulle retter fra hele verden. Det er en lounge og en bar, der du kan sitte og slappe av, eventuelt med en smakfull drink i hånden.

Det er mer end 100 rom og suites, som alle har eget baderom og wifi.

Les mer

Heritance Ahungalla er et femstjernet hotell, som ligger nord for Galle, rett ned til det Indiske Ocean.

På hotellet er det to bassenger, som du selvsagt fritt kan benytte - og etterpå kan du nyte solen med en god bok i hånden. Det ene bassenget er en såkalt infinity pool, der det - når du er i vannet - ser ut som bassenget går i ett med havet i horisonten. Det er livreddere i bassengområdet, men bruk av bassengene er selvsagt på eget ansvar. Det er en liten souvenirshop på hotellet, der du blant annet kan kjøpe smykker, vesker og lokalt håndverk.

Det er to restauranter og en liten café på hotellet, så du kan få stilt både den lille og den store sulten. Det er dessuten en koselig bar, der du kan få servert en lekker drink.

På hotellet er det god mulighet for å bli underholdt og samtidig få litt svette på pannen. Det er nemlig både fitness-senter og mulighet for å spille tennis, ping-pong, biljard og badminton. Dessuten er det mulig å leie sykler, så du kan utforske området på egen hånd.

Hotellets 93 rom er alle komfortabelt innrettet og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Det er aircondition, kaffe-/tefasiliteter og wifi og alle rommene har egen balkong/terrasse, der du kan sitte og slappe av og bare nyte utsikten og den vakre solnedgangen.

Les mer

Hotel Suisse ligger i byen Kandy, som er Sri Lankas tidligere hovedstad.

Hotellet ligger i en gammel kolonist-bygning fra det 18. århundre og herfra er det bare ca. to kilometer til både Royal Palace of Kandy og Temple of the Tooth.

Resepsjonen på hotellet har døgnåpent, så du alltid kan få hjelp og de tilbyr blant annet også laundry service, så du kan få vasket klær under oppholdet ditt.

Det er basseng, som du selvsagt fritt kan benytte og i spaen kan du få en avslappende massasje. Hvis du derimot ønsker at det skal skje litt mer, er det fler muligheter for aktivitet. På hotellet finner du  både fitness-senter, tennisbane og spillerom. Det er også mulighet for å leie sykler eller spille tennis.

Restauranten serverer lekker mat til alle døgnets måltider og i den flotte baren kan du nyte en smakfull drink. Det er gratis wifi i alle fellesområder.

Rommene er innrettet med mørke tremøbler og har selvsagt eget baderom. Det er aircondition, TV og wifi på alle rommene. Mot ekstra tillegg kan du oppgradere rommet, så du får balkong/terrasse eller utsikt til innsjøen, Lake Kandy, som ligger rett i nærheten.

Les mer