Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Coral Sands Hotel

Oppdag Coral Sands Hotel i Hikkaduwa, et 4-stjerners familievennlig hotell som ligger på den vakre Hikkaduwa-stranden. Her kan du nyte stranden og to bassengområder, komfortable rom med balkong og kulinariske opplevelser med utsikt over Det indiske hav. Hotellet er ideelt for familier.

Coral Sands Hotel

Sri Lanka
Oppdag Coral Sands Hotel i Hikkaduwa, et nylig oppgradert 4-stjerners hotell.
 
Hotellet ligger rett ved den sjarmerende Hikkaduwa-stranden og tilbyr en perfekt blanding av avslapning og aktiviteter for hele familien. Det nærliggende revet demper bølgene, noe som gjør stranden ideell for både trygge svømmeturer for barn og vannsportsaktiviteter som snorkling og dykking. Du kan også ta en forfriskende dukkert i et av hotellets to bassenger.
 
Hotellet har 82 rom med havutsikt, alle med balkong eller terrasse, flatskjerm-TV og eget bad. For familier er det mulig å bestille sammenhengende rom.
 
I hotellets restaurant kan du nyte et bredt utvalg av retter, fra lokale srilankiske spesialiteter til internasjonale klassikere, mens du nyter den fantastiske utsikten over Det indiske hav.
 
Coral Sands Hotel er det ideelle valget for familier som ønsker en uforglemmelig ferie med kultur, komfort og moro ved havet.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer