Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Pledge Scape Negombo

Pledge Scape Negombo er et deilig 4* strandhotell med et flott evighetsbasseng og enkel tilgang til Negombo. Finn din reise til Sri Lanka her.

Pledge Scape Negombo

Sri Lanka
Pledge Scape er et deilig hotell som ligger rett ved den gylne sandstranden i Negombo, med svaiende palmer, strandsand og det vakre indiske hav rett utenfor døren.
 
Her kan du slappe av ved det flotte evighetsbassenget, som ligger rett på stranden med en fantastisk utsikt over havet. Ta deg en dukkert i Det indiske havs milde bølger eller nyt en forfriskende drink i poolbaren, som servere varme snacks, kalde øl og  cocktails. Hotellet har også et treningsstudio så du kan holde deg i form.
 
Når du blir sulten kan du bestille smakfulle internasjonale og srilankiske retter i hotellets restaurant, og om kvelden kan du nyte en god cocktail eller et glass vin i den koselige baren, som tilbyr kveldsunderholdning flere ganger i uken.
 
Hos Pledge Scape bor du i pene og romslige rom, som er innrettet i en moderne og minimalistisk stil. Alle rommene har klimaanlegg, wi-fi, safe, minibar og bad med badekar, samt en balkong hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over havet.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer