>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
utsikt fra Lions Rock

Thilanka Hotel

En unik gjestfrihet og service karakteriserer Thilanka Hotel! Selv om det har blitt veldig stort gjennom årene, er det fortsatt viktig for dem å tilby komfort som fra et privat hjem kombinert med luksuriøse og moderne fasiliteter fra et velrenommert hotell. Og det lykkes dem absolutt!

Alle rommene har eget romslig bad med alt det du kanskje hadde glemt hjemme – som f.eks. kropps- og hårpleieprodukter, hårtørker og adapter. Det er også både minikjøleskap og kaffe- og tefasiliteter på rommet slik at du kan slappe av med en kopp kaffe/te eller en snack. Hvis du reiser med barn er det selvfølgelig også mulig å få ekstra seng på rommet.

På rommet er det også TV, internett, aircondition og elektrisk safe, og hvis det er annet du trenger er det bare å ringe til roomservice.

Sist men ikke minst, har rommene også egen balkong med en spektakulær utsikt over Kandy by, sjøen eller de vakre omgivelsene.